6 Ekim 2025 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Sen niye yorum yapmıyorsunda bizden bekliyorsun :A @Alemdar
Dünkü bölüm durgundu ve birazda sıkıcı. Düşüşe şaşırmadım. Reytingleri bu haliylede iyi ve kanal için yeterli. 3 civarını koruduğu sürece sorun yok ama diziye biraz hareketlilik şart. Komedi yönü baya azdı dün.
@Alemdar moderatör kayıplara karıştı. :A @TenTen

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Kanallar Pazartesi gününü boş geçebilir. Zaten korkularından dizi de koyamıyorlar.

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi pazartesi olursa UŞ karşısında kaç alabilir ki?
UŞ büyük bir aksilik ve saçmalama olmadıkça sezon boyunca 12 reytingden az almaz, hadi düşşe düşse 10 reytinge düşsün.

Böyle bir rakip karşısında yeni bir dizi nasıl tutunacak.

Büyük ihtimalle Aşk ve Gözyaşı birkaç aya biter,
Kenan'ı Kızılcık Şerbeti'nin karşısına cumaya koyarlar.

Sen niye yorum yapmıyorsunda bizden bekliyorsun :A @Alemdar
Dünkü bölüm durgundu ve birazda sıkıcı. Düşüşe şaşırmadım. Reytingleri bu haliylede iyi ve kanal için yeterli. 3 civarını koruduğu sürece sorun yok ama diziye biraz hareketlilik şart. Komedi yönü baya azdı dün.
Senin ve @12.Adam 'ın pressingini gören ben :

IMG_6003.jpeg

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sana yorum yap demedim ki. @12.Adam ’da yanlış anlamış. @TenTen hem senden hemde benden yorum istedi, bende dedimki önce kendin yorumla diye. O mesajda seni etiket ederken Tenten’in yapmaya çalıştığı şeyi belirttim.
Siz yorumlaşma ve etiketleme olayını daha kavrayamamışsınız:A@Bully (bak şimdi, burada Bully’i etiket edince ondan yorum yap beklentisi yok, sizin toyluğunuzu görmesi adına onu etiket etmiş oluyorum :A

Sana yorum yap demedim ki. @12.Adam ’da yanlış anlamış. @TenTen hem senden hemde benden yorum istedi, bende dedimki önce kendin yorumla diye. O mesajda seni etiket ederken Tenten’in yapmaya çalıştığı şeyi belirttim.
Siz yorumlaşma ve etiketleme olayını daha kavrayamamışsınız:A@Bully (bak şimdi, burada Bully’i etiket edince ondan yorum yap beklentisi yok, sizin toyluğunuzu görmesi adına onu etiket etmiş oluyorum :A
Yo ben bunu artık biliyorum. 😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yanlış anlama uzmanıyım, evet. :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi pazartesi olursa UŞ karşısında kaç alabilir ki?
UŞ büyük bir aksilik ve saçmalama olmadıkça sezon boyunca 12 reytingden az almaz, hadi düşşe düşse 10 reytinge düşsün.

Böyle bir rakip karşısında yeni bir dizi nasıl tutunacak.

Büyük ihtimalle Aşk ve Gözyaşı birkaç aya biter,
Kenan'ı Kızılcık Şerbeti'nin karşısına cumaya koyarlar.
perşembe boş . kim milyoner sadece pazar yayınlanır.

Şu an tek dileğim Uzak Şehir'in jet hızıyla düşmesi. Bir iş nasıl berbat edilir örneğine uyuyor. Hem Boran ana kadroya girmiş yeniden, böyle devam etsinler klasik bir TR dizisinden bir farkı kalmicak. Maalesef yine bir türk yapımında hüsrana uğradık (orjinalde sadık kalmadı, türk dizisi olarak yoluna devam etti).

Cennetin Çocukları pek benim tarzım değil, izlemeye devam etmem ama NET daha iyi oranları hak eden bir yapım. İsmail Hacıoğlu şov yapıyor resmen.

Bu arada Pazartesi akşamına 2 yapım daha gelirse (ABİ kesin gelecek gibi) Uzak Şehir'in çöküşü başlar.
İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuk olarak şov yapmadığı bir iş var mı?

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Alemdar and Dante
Uzak Şehir'in performansı tamamen kendine bağlı izleyici ilgisini çekmezse düşer böyle devam ederse rekorla gider.
Cennetin Çocukları iyi bile direniyor bence o da fena sayılmaz.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Cennetin Çocukları hızlı başladı çabuk düştü. Bu oranlarla da gayet idare eder ama TRT ne kadar az reyting alırsa o kadar iyi diyor ve kırmızı oklarının devamını diliyoruz. :A

Batırmış hepsi :A

Bunlar daha düşük mesajlı üyeler, pişmeleri lazım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam