6 Ekim 2025 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,826
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1760374170567.png

1716390361387-png.127046

Niye öyle oldu? Sıkıldın mı ?
Zaten uzun süredir bu şekilde izliyordum. Ozan Akbaba - Sinem Ünsal sahneleri dışında ilgimi çekmiyor pek. Vakitten tasarruf oluyor hem, bir sürü gereksiz bağırış çağırış var.

Uzak Şehir 32. Bölüm
TOTAL (1) : 15,46
AB (1) : 11,06
ABC1 (1) : 14,39

Cennetin Çocukları 4. Bölüm
TOTAL (5) : 3,99
AB (4) : 3,12
ABC1 (4) : 4,29

Uzak Şehir 32. Bölüm
TOTAL (1) : 15,46
AB (1) : 11,06
ABC1 (1) : 14,39

Cennetin Çocukları 4. Bölüm
TOTAL (5) : 3,99
AB (4) : 3,12
ABC1 (4) : 4,29
Cennetin Çocukları düşse de kanalı için bu oranlar yeterli.
Uzak Şehir daha da artmış. Helal olsun. Bu dizi en az 4 sezon olacak gibi. :D

Yorum alalım Alemdar 😅
Şu an tek dileğim Uzak Şehir'in jet hızıyla düşmesi. Bir iş nasıl berbat edilir örneğine uyuyor. Hem Boran ana kadroya girmiş yeniden, böyle devam etsinler klasik bir TR dizisinden bir farkı kalmicak. Maalesef yine bir türk yapımında hüsrana uğradık (orjinalde sadık kalmadı, türk dizisi olarak yoluna devam etti).

Cennetin Çocukları pek benim tarzım değil, izlemeye devam etmem ama NET daha iyi oranları hak eden bir yapım. İsmail Hacıoğlu şov yapıyor resmen.

Bu arada Pazartesi akşamına 2 yapım daha gelirse (ABİ kesin gelecek gibi) Uzak Şehir'in çöküşü başlar.

Daha da hiç bir kanal pazartesi'ye dizi koymaz. Koyamaz...
O değil de cennetin çocukları TRT dışında başka hangi kanala koyarsan koy alamaz bu reytingi. Dizi iyidir kötüdür anlamında değil kesinlikle. Belki de çok iyi, mesele o değil. TRT dizilerinin acayip bir matematigi var. Kanalın seyircisi sanki sadece TRT izliyor, yani ana haber bitiyor, hangi dizi ya da program başlarsa onu izliyor. Hani diğer kanallara bakayım ne yayinlaniyor seçeneği yok bu seyircinin. Alışkanlık mı diyeyim, kanala sadakat mı diyeyim bilemiyorum Altan...

Seninde yorumunu bekleriz. 👀😅 @Dosi
Sen niye yorum yapmıyorsunda bizden bekliyorsun :A @Alemdar
Dünkü bölüm durgundu ve birazda sıkıcı. Düşüşe şaşırmadım. Reytingleri bu haliylede iyi ve kanal için yeterli. 3 civarını koruduğu sürece sorun yok ama diziye biraz hareketlilik şart. Komedi yönü baya azdı dün.