6 Aralık 2017 Çarşamba ABD Reytingleri

ay zaten matemağin iyi olsa tubişi oynattığın dizilerden kar edemeyeceğini hesaplardın
@Çiğdem-
Empireden iyi kurtulduk vlla @destere ile bende bırakmıştım @Forumdash

@xemrexxx Hala izliyor

empire çok da çökmemiş artık en çok izlenen dizi 3 alıyor
2 yi geçen 5 dizi ya var ya yok
5 ten ikinin altına düşmüş dahada nasıl çökecekki
iyiki terketmişim zaten anlamıştım sonunda bozulmuş dizi millet boşuna terketmemiştir

Yaaa tam hatırlamıyorum ama galiba 2.sezon izleyince bırakmıştım çünkü şarkı dizisini dram yapmışlardı
2.sezon izlediyseniz de acıdım
iki sezon dayandık yeterlidir bence
last man ı naptınız onun durumu nedir ben onuda terketmiştim

Ben Phil diye ona diyorum işte anlamıyorsun ki

ben phile başlatmıştım ama sonra ben terkettiğimde sanada dedim bu çileye fazla katlanma terket phili dedim
ama sen devam ettin sanırım
Yok ayoll bende bıraktım
Her sezon bitecek nasılsa diye sabrediyorum onlarda inadına onay veriyor en sonunda bela okuyup bıraktım

Pretty Little Liars’daki Aria’yı kastetmiştim.
bu gece kalan üç bölümüde bitireyim yoksa bu gidişle biriniz spoiler çıtlatacaksınız gidişat iyi değil

Yok ayoll bende bıraktım
Her sezon bitecek nasılsa diye sabrediyorum onlarda inadına onay veriyor en sonunda bela okuyup bıraktım
muhteşem sonuç
başlarken diziden beklentim çoktu ama hep aynı tarz üzerinde gitmeye başladı belli bir saatten sonra artık sıkıyor birde ikide bir uzaylı solucanı sokuyorlardı araya

Saat kaç oldu daha ne dizisi ayoll gidip zıbarsana , gözlerimde uyku akıyor şuan

Bölüm konusuna gitme son sayfalarda @mrt-06 çok büyük bir spoi verdi konuştuk

Ben diziyi izlemediğim için pek anlamadım ama sana fark edebilir
o sayfaya hiç girmiyorum zaten dikkat ettiysen kaç gündür pll konusu açılınca terkediyorum o sayfayı

Aaa evet oda mantıklı

Ben yatıyorum cnm zaten gözlerimin yarısı kapandı japon kızlar gibi oldum

cicili bicili rüyalar sana

sanada iyi geceler hogatha uyumadan şu japon kızı pozunu atsaydın buraya ona bakardım bir süre

Ben hiç öyle diziye başlamadım