Bu adam espri yapmayı beceremiyorGani Müjde @GaniMujde2 dk
Pis Yedili'nin Fatih'i şimdi de Med-Cezir'de Mira'yı kaçırdı.Yardım lazımsa Trafo'yla Rüzgarı gönderelim.)) Tecrübeli bizimkiler...
Bu adam espri yapmayı beceremiyorGani Müjde @GaniMujde2 dk
Pis Yedili'nin Fatih'i şimdi de Med-Cezir'de Mira'yı kaçırdı.Yardım lazımsa Trafo'yla Rüzgarı gönderelim.)) Tecrübeli bizimkiler...
Adamlar saat 9.15 ten 22.45 e kadar reklam yapmadilar. Birak onuda yapsinlarzaten dizi bitti bu boş reklam.. sırf izleyiciye eziyet ..
fragmanda rızayı göstermeyebilirler ama rıza ölmeyecek ne yazıkki?![]()
sadece bu diziye özgü değil her dizide son 15 dakika eziyet gibi reklam koyarlar reklam biter bitmez dizi başlayıp biter izleyiciye saygısızlık resmen ..Adamlar saat 9.15 ten 22.45 e kadar reklam yapmadilar. Birak onuda yapsinlar![]()
bencedd ölmemeli
Kusura bakma birz önce de sormuştum ama Twitter'da Lale Devri başlıyor tweetini görünce bitti sandımHayır en az 23.30'da biter ama bence 45'de bitecek.![]()
Aynen en az 11 alıcaktırMedcezir bu anlıkta 12 reytingi görürse şaşırmayın. En kötü 11 alır diyorum![]()
Kesmesi doğal dizi 10'dan 4'e düşmüştü reklamda Karagül o kadar düşmüyor, toparlanması kısa oluyor hem Karagül sanırım 10dk filan reklam veriyor galibaKaragül Medcezir'in önünü yine kesmiş![]()
Kesmesi doğal dizi 10'dan 4'e düşmüştü reklamda Karagül o kadar düşmüyor.Toparlanması hemen oluyor hem Karagül sanırım 10dk filan reklam veriyor galiba@xBUGRAx (öyle mi)