Hep konudayımda ertesi günkü çıkan reytinglerde pek yorumumu göremezsiniz..Kaçtiğimdan değil...Yarın ki reytignizde boşluktan tek dizi oldugunuz için kesinlik var..Yoksa reytiniginiz turk toplumuna göre 2.cilik yada 3.cülük bana göre ilk 100'üme bile giremez...Ozaman yarin konuda olda bizim sov u gör
Hep konudayımda ertesi günkü çıkan reytinglerde pek yorumumu göremezsiniz..Kaçtiğimdan değil...Yarın ki reytignizde boşluktan tek dizi oldugunuz için kesinlik var..Yoksa reytiniginiz turk toplumuna göre 2.cilik yada 3.cülük bana göre ilk 100'üme bile giremez...
Vadide hiç öpüşme sahneleri falan yok diyorlar ama araştırıp buldum. Kendileri de iyi bilir
Hep konudayımda ertesi günkü çıkan reytinglerde pek yorumumu göremezsiniz..Kaçtiğimdan değil...Yarın ki reytignizde boşluktan tek dizi oldugunuz için kesinlik var..Yoksa reytiniginiz turk toplumuna göre 2.cilik yada 3.cülük bana göre ilk 100'üme bile giremez...
20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 8.94 , 2) KANALD: 6.52 , 3) TRT1: 4.43 , 4) STAR: 3.48 , 5) FOX: 2.37
Vadinin Yeni Bölümü 00.00`a sarkacak herhalde, maç tokatlmasın diye![]()
Fragmanda sürekli jenerik müziği çalıyor. 1000 tane müziği var deniliyor ama ben jenerikten başka bi şey görmedim. Her yerde onu çalıyor![]()