6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
vadi 21.20 gibi başlayacak özet enfesto mükemmel harikulade süperkulade müthiş süper ötesi :D

Ozaman yarin konuda olda bizim sov u gör
Hep konudayımda ertesi günkü çıkan reytinglerde pek yorumumu göremezsiniz..Kaçtiğimdan değil...Yarın ki reytignizde boşluktan tek dizi oldugunuz için kesinlik var..Yoksa reytiniginiz turk toplumuna göre 2.cilik yada 3.cülük bana göre ilk 100'üme bile giremez...

vadi yeni bölüme başlamadıysa stratejisi gene korkaklık maçtan ne kadar kaçarsak o kada riyi mantığı :d

Kurtlar Vadisi AB grubunda 9.2 ratingle liderliği tekrar ele geçirdi! Zengin Kız Fakir Oğlan 7.5 ratingle 2. sırada!

- - - Ekleme - - -

Hep konudayımda ertesi günkü çıkan reytinglerde pek yorumumu göremezsiniz..Kaçtiğimdan değil...Yarın ki reytignizde boşluktan tek dizi oldugunuz için kesinlik var..Yoksa reytiniginiz turk toplumuna göre 2.cilik yada 3.cülük bana göre ilk 100'üme bile giremez...

tecavüz ahlaksızlık sevişme yok ya ondandır :d ne boşluğundan bahsediyon be en çok rakibi olan dizi ve en çok izlenen dizi maçla kapışıyo daha ne olsun kendini kandırırsın ancak kurtlar vadisi bu ülkenin gerçeğidir gerçeği :D

20:45 - 21:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
8.94 , 2) KANALD: 6.52 , 3)
TRT1: 4.43 , 4) STAR: 3.48 ,
5) FOX: 2.37

offf bu müziğe bitiyorum be bitiyorum

- - - Ekleme - - -

vadi yeni bölüm 21.15 de başlıyor

20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 8.94 , 2) KANALD: 6.52 , 3) TRT1: 4.43 , 4) STAR: 3.48 , 5) FOX: 2.37

Vadinin Yeni Bölümü 00.00`a sarkacak herhalde, maç tokatlmasın diye
argue15rx.gif

Fragmanda sürekli jenerik müziği çalıyor. 1000 tane müziği var deniliyor ama ben jenerikten başka bi şey görmedim. Her yerde onu çalıyor
mshareketliifade118dd.gif

taam taam sen yinede konuda olda sana göre ne oluyosa olsun zaten reytingler ortada

izlemezsen görmezsin tabi mantığa bak
suriye mix müthiş off

kurtlar vadisini kurtlar vadisi yapan müzikleridir
yarışmalarda maçlarda falan boşuna çalmıyolar milli maçta bile cendereyi ben çalmıyorum komik :D

- - - Ekleme - - -

21.15 özet bitti 21.15 efsane jenerik obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa