6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

Sonuçta anlık demedin. Olay bitmiştir

yav yanlış anlamışım kusura bakma desen konuyu kapatacam hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyon sonra da takas bizi rezil ediyo konu açıyo falan diyon

- - - Ekleme - - -

Sonuçta anlık demedin. Olay bitmiştir

yav yanlış anlamışım kusura bakma desen konuyu kapatacam hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyon sonra da takas bizi rezil ediyo konu açıyo falan diyon

Forumdash şaka yapmıştır kesin. Sen herşeye atladığın için yanlış anladın

- - - Ekleme - - -

yav yanlış anlamışım kusura bakma desen konuyu kapatacam hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyon sonra da
takas bizi rezil ediyo konu açıyo falan diyon
Sen kusura bakma lafını bir kere kullansan, ben 1000 kere kullanırım.

Kırmızıyla işaretlediğim kısmı rüyanda gördün herhalde. Su falan iç iyi gelir. Yalan hiç iyi bir şey değildir[/B][/COLOR][/FONT]

sakin olun vadi yeni bölüme geçtiği gibi tavan yapıyo sakin :D ilerleyen dakikalarda bazı arkadaşlar yüksek ihtimal toz olacaklar her perşembe olduğu gibi :d

Sen kusura bakma lafını bir kere kullansan, ben 1000 kere kullanırım.

Kırmızıyla işaretlediğim kısmı rüyanda gördün herhalde. Su falan iç iyi gelir. Yalan hiç iyi bir şey değildir

ben ne zaman sizin gibi hatlar yapmışım güldürme adamı anlık diyom 2 sene önceki reytingi gösteriyon :d

- - - Ekleme - - -

kayıp full reklamsız gidiyo :d

tabi canım şaka :d adam dalga geçmiş sözde ama asıl komik duruma o düştü :d
Ben @mhmt reytingleri geç yazdiği için yada aynısını postladiği için onun postlarini es geçiyorum dikkat etmemiştim...Kaldi ki haberlerden de düşük almiş reklamıız..gene dalgamı geçerim...Bak yine KAYP Şehir ezmiş özeti..Dalga geçilmicek konu mu yok KVP hakkında...

- - - Ekleme - - -

Yarin vadinin özetinin kayip sehiri gececegini Bile Bile niye sov yapiyon
Elimdeki verilere göre tabiki show'umu yapacam...

ben ne zaman sizin gibi hatlar yapmışım güldürme adamı anlık diyom 2 sene önceki reytingi gösteriyon :d

- - - Ekleme - - -

kayıp full reklamsız gidiyo :d
Sen kırmızıyla işaretlediğim mesajımı bulsana. Bulmayacaksan yazman da gerekmez. Komik duruma düşüyorsun.

Sen kırmızıyla işaretlediğim mesajımı bulsana. Bulmayacaksan yazman da gerekmez. Komik duruma düşüyorsun.

yav rezil oldun hala ne diyo ne ne :d önceden demiyomuydun sen fatmagül sbt de 18 falan aldı bende 14 ten fazla hiç alamadı diyip ispat ettiğimde bikaç konuya yazdığımda sen bunu demedin mi he demedin mi

Revan takas haklı ama çoğuda konuda hep uçtun ve balon gibi söndün kusara bakma berendede mesajların kaydedildi. :D

veda konusundaki yorumları koydum girip yorum yapamadı :d