my nin karşısında rakip yok bunun en basit örneği arka sokakların tekrarı 7.olmuş bugün ilk 10 da yok
takasa böyle şeyler söyleme ayıp olur hemşerimize)
arka sokakların tekrarı izlenir my nin olduğu saatler çünkü arka sokaklarda totoş dizisi yani my yi izlemeyecek insanlara hitap ediyor ..
ama arka sokaklar perşembe olsa vadinin totali 8 i geçmez)
ya bence sen stand up buralarda harcanıyorsun
ne alaka be ar nin tekrarı saat kaçta my saat kaçtakomedisin yav
bugün iyi günündesin maaşallah
neyi ezdi efsane dediğin dizinin boş günde aldığı oran 11)
muhteşem onca rakibe rağmen 16 yı bulmuş
ezmek için önce rakip olması lazım ..
ocakta beren gelince 6 reytingi bulursanız öpüp başınıza koyun
- - - Ekleme - - -
çanak taksam vadiyi yine çekmez)
neyi ezdi efsane dediğin dizinin boş günde aldığı oran 11)
muhteşem onca rakibe rağmen 16 yı bulmuş
ezmek için önce rakip olması lazım ..
ocakta beren gelince 6 reytingi bulursanız öpüp başınıza koyun
- - - Ekleme - - -
çanak taksam vadiyi yine çekmez)
destere ben sana çekemiyosun demedim ama bu lafla çekemediğini açıkça beyan ediyosun eğer çanakta yetmiyosa ozaman en iyisi siz kablosuz bağlatın o her şeyi çekiyo
- - - Ekleme - - -
destere ben sana çekemiyosun demedim ama bu lafla çekemediğini açıkça beyan ediyosun eğer çanakta yetmiyosa ozaman en iyisi siz kablosuz bağlatın o her şeyi çekiyo
allah çarşına pazar versin ne dıyeyım dıla hanımı seyredıp vadıyı eleştırmek sende böylesin ne yapalım senıde böyle kabul etmek lazım
zaten kaplosuz bağlantı yaptım rüzgardan çamurdan etkilenmiyor ama dizinin kendisi çamur olunca kablosuzda kar etmiyor recep hemşerim)
- - - Ekleme - - -
kaliteyi bir hangarda 50 figüran öldürenlerde aramıyorum insanı insan yapan duygulardan bahseden diziler benim için her zaman kalitelidir dilada aşk var ölüm yok dilada insani ilişkiler var hayvanlaşmış insan sürüleri yok dizideo açıdan dila daha kaliteli
ee demekki senn televizyonun camında çamur kalmış doğrudur polat ve ekibi çamurlara basınca sizin tvyede sıçramış sende çamurlu bi dizi görmüşsün
temiz yollar dururken çamurdan yürüyenlerin çamurdan farkı yoktur aynı yolun yolcusudurlar
ben çamur sıçramasındanda hoşlanmam çamurla özdeşenlerlede işim olmaz .. adaleti sağlamak için namusundan vazgeçenlerin dizisi tozlu yollar az sonra)
atv taktiğiyle kvp uçmuş
kayıp şehir de gayet iyi gitmiş
uek günün kaybedeni olmuş
maç fb nni liderliği ve sönük geçmesiyle fark yemiş
- - - Ekleme - - -
hmmm çd nin gazoz kapaklarına yenisi
ama dediğin bnm şime gelir vadinin dizi değil belgesel olduğuna katılmışın
adam suriyeye gitti orda asfalt yok naapsın beren gibi bi yerlerinden silah çıkarmıyo adam belinden çıkarıyo .D
ya arkadaş kusura bakma benı yanlış anlama ama bır erkekeğin bu kadar çok bayan dizileriyle uğraşması onları seyretmesı bana cok abes gelıyor nerde bır bayan dizisi var sen ordasın nasıl bır anlayıştır bu.inan benım cevremde senın gıbısını hiç görmedım .nasıl dayanabılıyorsun aşka ağlamaya tecavüze ihanete ensest ilişkilere senın mıden nasıl kaldırıyor bu kadar çok kadınsı reflekslere hala anlamış deilim .kusura bakma asla aşşalamak nıyetınde deılım sadece merak edıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?