6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
bakın en basit örneği arka sokaklar çarşamba günü de perşembe günü de aynı reytigni almış
ama çarşamba 7.olurken perşembe 11.olabilmiş
fazla söze gerek yok en çok rakip bizde en çok ezende biziz işte :d

my nin karşısında rakip yok bunun en basit örneği arka sokakların tekrarı 7.olmuş bugün ilk 10 da yok :D

arka sokakların tekrarı izlenir my nin olduğu saatler çünkü arka sokaklarda totoş dizisi yani my yi izlemeyecek insanlara hitap ediyor ..

ama arka sokaklar perşembe olsa vadinin totali 8 i geçmez :))

arka sokakların tekrarı izlenir my nin olduğu saatler çünkü arka sokaklarda totoş dizisi yani my yi izlemeyecek insanlara hitap ediyor ..

ama arka sokaklar perşembe olsa vadinin totali 8 i geçmez :))

ne alaka be ar nin tekrarı saat kaçta my saat kaçta :d :d komedisin yav

bak arka sokaklar çarşamba da perşembe de aynı reytingi almış ama
çarşamba 7. perşembe 11. niye çünkü çarşamba rakip yok :D

- - - Ekleme - - -

vadi arkayı my yi öbgzk hepsini sinek gibi ezer sinek :d

allah çarşına pazar versin ne dıyeyım dıla hanımı seyredıp vadıyı eleştırmek sende böylesin ne yapalım senıde böyle kabul etmek lazım

adam dila alev alev behzat öbgzk my gibi kalitesizlik abidelerini izliyo vadiyi izlemesin zaten :d :d

neyi ezdi efsane dediğin dizinin boş günde aldığı oran 11:))

muhteşem onca rakibe rağmen 16 yı bulmuş:)

ezmek için önce rakip olması lazım ..

ocakta beren gelince 6 reytingi bulursanız öpüp başınıza koyun :)

- - - Ekleme - - -

çanak taksam vadiyi yine çekmez :))

destere ben sana çekemiyosun demedim ama bu lafla çekemediğini açıkça beyan ediyosun eğer çanakta yetmiyosa ozaman en iyisi siz kablosuz bağlatın o her şeyi çekiyo :D

- - - Ekleme - - -

neyi ezdi efsane dediğin dizinin boş günde aldığı oran 11:))

muhteşem onca rakibe rağmen 16 yı bulmuş:)

ezmek için önce rakip olması lazım ..

ocakta beren gelince 6 reytingi bulursanız öpüp başınıza koyun :)

- - - Ekleme - - -

çanak taksam vadiyi yine çekmez :))

destere ben sana çekemiyosun demedim ama bu lafla çekemediğini açıkça beyan ediyosun eğer çanakta yetmiyosa ozaman en iyisi siz kablosuz bağlatın o her şeyi çekiyo :D

- - - Ekleme - - -

zaten kaplosuz bağlantı yaptım rüzgardan çamurdan etkilenmiyor ama dizinin kendisi çamur olunca kablosuzda kar etmiyor recep hemşerim :))

- - - Ekleme - - -

allah çarşına pazar versin ne dıyeyım dıla hanımı seyredıp vadıyı eleştırmek sende böylesin ne yapalım senıde böyle kabul etmek lazım

kaliteyi bir hangarda 50 figüran öldürenlerde aramıyorum insanı insan yapan duygulardan bahseden diziler benim için her zaman kalitelidir dilada aşk var ölüm yok dilada insani ilişkiler var hayvanlaşmış insan sürüleri yok dizide :) o açıdan dila daha kaliteli :)

zaten kaplosuz bağlantı yaptım rüzgardan çamurdan etkilenmiyor ama dizinin kendisi çamur olunca kablosuzda kar etmiyor recep hemşerim :))

- - - Ekleme - - -

kaliteyi bir hangarda 50 figüran öldürenlerde aramıyorum insanı insan yapan duygulardan bahseden diziler benim için her zaman kalitelidir dilada aşk var ölüm yok dilada insani ilişkiler var hayvanlaşmış insan sürüleri yok dizide :) o açıdan dila daha kaliteli :)

ee demekki senn televizyonun camında çamur kalmış doğrudur polat ve ekibi çamurlara basınca sizin tvyede sıçramış sende çamurlu bi dizi görmüşsün :smile:

ee demekki senn televizyonun camında çamur kalmış doğrudur polat ve ekibi çamurlara basınca sizin tvyede sıçramış sende çamurlu bi dizi görmüşsün :smile:

temiz yollar dururken çamurdan yürüyenlerin çamurdan farkı yoktur aynı yolun yolcusudurlar:)

ben çamur sıçramasındanda hoşlanmam çamurla özdeşenlerlede işim olmaz .. adaleti sağlamak için namusundan vazgeçenlerin dizisi tozlu yollar az sonra :))

temiz yollar dururken çamurdan yürüyenlerin çamurdan farkı yoktur aynı yolun yolcusudurlar:)

ben çamur sıçramasındanda hoşlanmam çamurla özdeşenlerlede işim olmaz .. adaleti sağlamak için namusundan vazgeçenlerin dizisi tozlu yollar az sonra :))

adam suriyeye gitti orda asfalt yok naapsın beren gibi bi yerlerinden silah çıkarmıyo adam belinden çıkarıyo .D

ya arkadaş kusura bakma benı yanlış anlama ama bır erkekeğin bu kadar çok bayan dizileriyle uğraşması onları seyretmesı bana cok abes gelıyor nerde bır bayan dizisi var sen ordasın nasıl bır anlayıştır bu.inan benım cevremde senın gıbısını hiç görmedım .nasıl dayanabılıyorsun aşka ağlamaya tecavüze ihanete ensest ilişkilere senın mıden nasıl kaldırıyor bu kadar çok kadınsı reflekslere hala anlamış deilim .kusura bakma asla aşşalamak nıyetınde deılım sadece merak edıyorum .

atv taktiğiyle kvp uçmuş
kayıp şehir de gayet iyi gitmiş
uek günün kaybedeni olmuş
maç fb nni liderliği ve sönük geçmesiyle fark yemiş

- - - Ekleme - - -

hmmm çd nin gazoz kapaklarına yenisi
ama dediğin bnm şime gelir vadinin dizi değil belgesel olduğuna katılmışın

ne sanıyodun vadi muhteşem gibi gerçekle kurmacanın karısımı . bazen kurmacayi abartıp amerikan üstünden adam kacirdigi olmuyor değil :)))) ama asla acem ajanı belli olmasın diye ajanın üzerine acem dogmesı yapacak kadar vadıcıler ucmadı :))))))))))))

adam suriyeye gitti orda asfalt yok naapsın beren gibi bi yerlerinden silah çıkarmıyo adam belinden çıkarıyo .D

beren gibi silah çıkarmıyor biryerlerinde ama neresinden top tüfek çıkarıyor orasını bilemem :)

beren dizide 120 bölümde 3 kişiden intikam alacaksa polat her bölümde boş metruk binalara doldurduğu 50 figürendan intikam alıyor ve izleyicilerde intikamımız alındı diye mutlu oluyor eleştirmiyorum izleyicileri ben diziyi eleştiriyorum bana hitap etmiyor inandırıcılık sıfır.. sadece toplumdaki gazı giderici etki yapar bu tarz diziler, gerçek hayatta başlarına çuval geçirilenler gerçek hayatta intikam almadığı sürece düşmanlarından bizde böyle sanal ortamlarda her bölüm 100 düşmanın öldürüldüğünü görüp mutlu oluruz :)

- - - Ekleme - - -

ya arkadaş kusura bakma benı yanlış anlama ama bır erkekeğin bu kadar çok bayan dizileriyle uğraşması onları seyretmesı bana cok abes gelıyor nerde bır bayan dizisi var sen ordasın nasıl bır anlayıştır bu.inan benım cevremde senın gıbısını hiç görmedım .nasıl dayanabılıyorsun aşka ağlamaya tecavüze ihanete ensest ilişkilere senın mıden nasıl kaldırıyor bu kadar çok kadınsı reflekslere hala anlamış deilim .kusura bakma asla aşşalamak nıyetınde deılım sadece merak edıyorum .

ben bayanları seviyorum ilginçtir bana tuhafta gelmiyor ..

şöyle bir genellemeyede karşıyım kızlar kızları izler oğlanlar oğlanları izler bu aslında tam tersi olmalı insan kendi hemcinsini niye hayranlıkla izlesinki :)

tuhaf geliyor bana sana normalmi geliyor ordan bakınca :)