- Reaksiyon puanı
- 58,913
- Puanı
- 1,060
hhahah @destere ile aynı koltuğu paylasmısısz ayoll nasıl sığdıysak artık ama buradada peşimi bırakmamış @xemrexxx @cookies @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @sokak sanati @MEnes @Doğu @MasacRE- @EFE UYSAL
aaa gerçekten çocuk bölüm yorumu yapmış suratına suratına gülmüşlerOnun mesajında gülünecek ne var 2 saattir ona bakıyorum.
Desterenin mesajına gülmedimhhahah @destere ile aynı koltuğu paylasmısısz ayoll nasıl sığdıysak artık ama buradada peşimi bırakmamış @xemrexxx @cookies @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @sokak sanati @MEnes @Doğu @MasacRE- @EFE UYSAL
haksız yere bana ortak olmusDesterenin mesajına gülmedim
hhahah @destere ile aynı koltuğu paylasmısısz ayoll nasıl sığdıysak artık ama buradada peşimi bırakmamış @xemrexxx @cookies @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @sokak sanati @MEnes @Doğu @MasacRE- @EFE UYSAL
Onun mesajında gülünecek ne var 2 saattir ona bakıyorum.
Adam o kadar sempatikki normal konuşsa bile gülüyoruzdestere'nin mesajı komik değil ama güldürdü demişim. .ss
benim tipim güldürüyor yazdığım mesaja zaten kimse bakmıyor sen mesajadamı baktın ? en ciddi konuyu açtım geçen hafta 15 kişi güldü bana rezil olduk ciddi konu bile açamıyoruzOnun mesajında gülünecek ne var 2 saattir ona bakıyorum.
la topaç senin yüzünden birinciliği @Çiğdem- le paylaşmak zorunda kalmışım gülseydin liderlik koltuğunda ferah ferah oturacaktım niye gülmedin gülsen boncuklarınmı dökülürdüDesterenin mesajına gülmedim
Bana çok itici geliyor şahsen.Adam o kadar sempatikki normal konuşsa bile gülüyoruz
seni görümcelikten reddettim la bundan sonra selam sabah yok sana zaten evlat olsan anca bulaşık eldiveniyle sevilirsin seni codmin yapanlar utansınBana çok itici geliyor şahsen.
yok sen doğru yoldasın sevilmeyecek insan değilim yani ) hertarafımdan sempatiklik akıyorSorun sende o zaman
hhahah aa sus bee zaten @sokak sanati @MasacRE- @EFE UYSAL @mrt-06 falan senin benim 1.çciliğimi gasp ettiğini dşünüyorlarbenim tipim güldürüyor yazdığım mesaja zaten kimse bakmıyor sen mesajadamı baktın ? en ciddi konuyu açtım geçen hafta 15 kişi güldü bana rezil olduk ciddi konu bile açamıyoruz
la topaç senin yüzünden birinciliği @Çiğdem- le paylaşmak zorunda kalmışım gülseydin liderlik koltuğunda ferah ferah oturacaktım niye gülmedin gülsen boncuklarınmı dökülürdü
hhahah aa sus bee zaten @sokak sanati @MasacRE- @EFE UYSAL @mrt-06 falan senin benim 1.çciliğimi gasp ettiğini dşünüyorlar
hhahaha aman al 1.cilik senin olsun istemiyorum benbunlar hep çekememezlikten işte aynı koltukta fantazi yapmamızı kıskanmış tosbağalar
dur daha bir hafta aynı koltuğu paylaşacağız daha yapacağımız çok iş var )hhahaha aman al 1.cilik senin olsun istemiyorum ben