demi huyu huyuma suyu suyuma mesleği mesleğime uygun biri ama her güzel seylerin aması varHadi hadi bulmuşsun benim gibi cillop oğlanı kaçırmak istemiyon açık kapı bırakıyon kısmet diyerek ah bu kadınlar denklem gibisiniz
demi huyu huyuma suyu suyuma mesleği mesleğime uygun biri ama her güzel seylerin aması varHadi hadi bulmuşsun benim gibi cillop oğlanı kaçırmak istemiyon açık kapı bırakıyon kısmet diyerek ah bu kadınlar denklem gibisiniz
aaaaaaa çook pardon yaaSpoiler verme amaaa
@denizz19 nereye bakacağını çok iyi bilir takılma sen @legolas9900Kusura bakma Süper Moderatörüm üst siralardaki siz miydiniz
Murat bozda yakisikli cocuk haniaaaaaaa çook pardon yaaneyse artık öğrenen öğrendi ne de olsa geri dönüşü yok.. hem Geri dönüş olsaaaa kalp sana geri dönmez mi ? (döner)-se benimdirafiyet olsun
@denizz19 nereye bakacağını çok iyi bilir takılma sen @legolas9900
aynen yaa ne bu @xemrexxx ?? x ler bilinmeyen denklemi mi ifade ediyor yoksa ? oysaki benim içim fesatmış ben hep öbür türlüsünü düşünüyordum 4-5 yıldır bu bilinmeyen denklemli x li emre hakkındaXliemreyi de geç ondan sonra zirvede bırakırsın.
vay vayy vayyy demek öyle ha @Bully ! hadi beni geçtim de bunu sen koskoca forum a nasıl yapabilirsin ? hiç mi utanmadın sıkılmadın darlanmadın fenalıklar geçirip düşüpte bayılmadın ?? ama yok baksana yüzün bile kızarmamış ! senden hiç beklemezdim böyle birşeyiSayilarla oynuyorsun arada dimitabi artik Ozan´da yok
eveeetttt nooldu cicim kıskandın mı yoksa 😉 @dosimosi daktilo Domino'ssiz öylemi yapıyorsunuz?
bunlar listeye girenler ben konu dışindada cok yazdim ve @denizz19 ile geçen hafta hergun sabahlarımız messengerde yazışmakla geçti.
denizim biz biraz düşünelim ya. iki bol çene anlasması zor olur
bende günde yarım saat girdiğim için kim var kim yok pek farketmedim ama iki gündür kulağımı çınlatmadığına göre kesin yoktun forumda ona eminim2 gun yoktum farketmedin galiba oyüzden mesaj sayısı az. haftayı 300 civari ile kapatarım
teşekkürler.Muhtemelen haftaya ilk 20'ye gerilerim. Kısmet artık.
@dosimosi sayende 1000+ rakamları tekrar gördük. Tebrikler..
senin kullağını çınlatmayalı uzun zaman oldu. Savrulduk artık ikimizde farklı yerlerebende günde yarım saat girdiğim için kim var kim yok pek farketmedim ama iki gündür kulağımı çınlatmadığına göre kesin yoktun forumda ona eminim
bu arada bodrum masalının yeni bölümü hala izlememişsinben hemen o sayfaya gidip size spoiler dolu haberler sunayım
evet sen beni forumdaki üç yüz kişinin arkasına atınca haliyle aramız bozuldu tabiteşekkürler.
haftaya bende gerilerim baya
senin kullağını çınlatmayalı uzun zaman oldu. Savrulduk artık ikimizde farklı yerlere
yok be ilk 10 listemdesinevet sen beni forumdaki üç yüz kişinin arkasına atınca haliyle aramız bozuldu tabi
ne güzelyok be ilk 10 listemdesin
ilk 3 te hiç olmadin atmane güzelbir zamanlar ilk üçteydikzaman insanı çabuk eskitiyor
tabi şimdi @yader de yok istediğin gibi inkar edebilirsin yader burda olsa yalanını şaaak diye yüzüne vuracaktıilk 3 te hiç olmadin atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?