- Reaksiyon puanı
- 58,914
- Puanı
- 1,060
Herseye bir cevabin var 711 nerden geliyor belli oldu4 güldürüyle bile listeye girilmis demekki forum komik değilmis geçen hafta
aaa doğru 11.sırada şuan ne düşünüyorsunda bir cevabım listede ama ondan önceki mesajım yok yanlıslık olmus 1. bu olmalıydı @destere ninde emeği var sayıır sonucta
Sistemden kaçmış sanırım, yoksa mesaj @destere ile alakalı diye listeden çıkaracak halim yok yaaaa doğru 11.sırada şuan ne düşünüyorsunda bir cevabım listede ama ondan önceki mesajım yok yanlıslık olmus 1. bu olmalıydı @destere ninde emeği var sayıır sonucta
@Bully
https://fav10.net/forum/threads/Şu-anda-ne-düşünüyorsun.108224/page-2396
listeye ekle ozaman ayoll hak haktır sonuctaSistemden kaçmış sanırım, yoksa mesaj @destere ile alakalı diye listeden çıkaracak halim yok ya
sen daha buralardamıydınSistemden kaçmış sanırım, yoksa mesaj @destere ile alakalı diye listeden çıkaracak halim yok ya
Geçen hafta benim de 8 güldürü alan bir mesajım listeye girmemiştilisteye ekle ozaman ayoll hak haktır sonucta
ben o sistemde yıllardır görünmez göründümlisteye ekle ozaman ayoll hak haktır sonucta
hhahah forumda @destere ye gıcık bence ayollGeçen hafta benim de 8 güldürü alan bir mesajım listeye girmemişti
Ben ekleme çıkarmaya yapamıyorum, her haftanın başında sistem kendini yeniliyor, ben de ordan kopyalıyorum, geçmiş olsun şansına küs artık ne diyeyim
Azıcık daha durabilirim, 9.30'da kalkacağım yarınsen daha buralardamıydın
sen beni kandırdınAzıcık daha durabilirim, 9.30'da kalkacağım yarın
Girdiğim gibi çıkacam demedim ki sana, çok vaktim yok dedim gerçekten de yok yani Şimdi oyumu yollar yatarımsen beni kandırdın
hhahah forumda @destere ye gıcık bence ayoll
hhahah forumda @destere ye gıcık bence ayoll
anlıyorum bende de öyle oluyor ne zaman strese girsem yorganın altına girip bamyamla oynar stres atarım işe yarıyor aslındaHerkes bana güldü diye yorganın altında ağlıyorum şu an lanet olsun
Stres atmak için başka önerilerin var mı üstat@Bully nin sistemi bana ve benle ilgili konulara gıcık kapmış benim türbüşona gıcık kaptığım gibi
anlıyorum bende de öyle oluyor ne zaman strese girsem yorganın altına girip bamyamla oynar stres atarım işe yarıyor aslında
yok la gece gece önerilerde zıvanadan çıkabiliyor ilk öneri bamyalı stres atma yolu olunca devamı daha foktan olacaktır eminimStres atmak için başka önerilerin var mı üstat
Aynen direk olaya daldın bunun üstüne öneri kabul edemem zaten Sonra delil karartım işlemi uzuyoryok la gece gece önerilerde zıvanadan çıkabiliyor ilk öneri bamyalı stres atma yolu olunca devamı daha foktan olacaktır eminim
artık delil karartmayada gerek yok gece kimse kalmıyor forumda hertaraf çiftlik istediğimiz gibi at koşturabiliriz eskiden olsa @Bully izbandut gibi başımızda dikilirdi şimdi terfi alınca işleri tamamen koyverdi herşey serbest demekki @OzaN ı boşuna suçluyormuşuz makam insanı bozuyormuşAynen direk olaya daldın bunun üstüne öneri kabul edemem zaten Sonra delil karartım işlemi uzuyor