6 - 12 Şubat 2017 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 güldürüyle bile listeye girilmis :D demekki forum komik değilmis geçen hafta :A

@Doğu elalem sana gülmüş la karizma yerlerde :) allah seni davul etsin:)

yalnız bu hafta rekor @Çiğdem- de olması gerekiyordu:) ama şu anda ne düşünüyorsundaki gülücükler listeye girememiş sanırım :)
aaa doğru 11.sırada şuan ne düşünüyorsunda bir cevabım listede ama ondan önceki mesajım yok yanlıslık olmus 1. bu olmalıydı @destere ninde emeği var sayıır sonucta
:A :A :A @Bully
https://fav10.net/forum/threads/Şu-anda-ne-düşünüyorsun.108224/page-2396

listeye ekle ozaman ayoll hak haktır sonucta :A :A :A
Geçen hafta benim de 8 güldürü alan bir mesajım listeye girmemişti :D

Ben ekleme çıkarmaya yapamıyorum, her haftanın başında sistem kendini yeniliyor, ben de ordan kopyalıyorum, geçmiş olsun şansına küs artık ne diyeyim :A

hhahah forumda @destere ye gıcık bence ayoll :F :F :F
hhahah forumda @destere ye gıcık bence ayoll :F :F :F

@Bully nin sistemi bana ve benle ilgili konulara gıcık kapmış benim türbüşona gıcık kaptığım gibi :)

Herkes bana güldü diye yorganın altında ağlıyorum şu an lanet olsun :A
anlıyorum :) bende de öyle oluyor ne zaman strese girsem yorganın altına girip bamyamla oynar stres atarım :) işe yarıyor aslında :)

@Bully nin sistemi bana ve benle ilgili konulara gıcık kapmış benim türbüşona gıcık kaptığım gibi :)

anlıyorum :) bende de öyle oluyor ne zaman strese girsem yorganın altına girip bamyamla oynar stres atarım :) işe yarıyor aslında :)
Stres atmak için başka önerilerin var mı üstat :A

Aynen direk olaya daldın bunun üstüne öneri kabul edemem zaten :A Sonra delil karartım işlemi uzuyor :A
artık delil karartmayada gerek yok gece kimse kalmıyor forumda hertaraf çiftlik istediğimiz gibi at koşturabiliriz :) eskiden olsa @Bully izbandut gibi başımızda dikilirdi şimdi terfi alınca işleri tamamen koyverdi herşey serbest :) demekki @OzaN ı boşuna suçluyormuşuz makam insanı bozuyormuş :)