6 Şubat 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hahah senaristlerden birisi ağır TWD'ci olabilir. :F Aslında bu bölümü izlerken Kırgınların bu senaryosu bana çok tanıdık gelmişti bir yerden hatırlıyor gibiydim.
Tespit gibi tespit valla helal olsun. :D
Bütün diziler ordan burdan çalıntı senaryo buna mı takıldınız .ss

İçerde ab ve abc1'de uçmuş yeniden, büyük tebrikler dizime :A

Kırgınlar totalde iyi gitmiş ona da tebrikler.

Survivor da güzel gidiyor, abc1'de 8'i geçmiş. Havalar ısındıkça vitesi arttıracağız, kuşkum yok :Z

Bugün evde yoktum biliyorsun :A Ayrıca hala düşük 10,44 civarı almış daha önce şimdi 10 alamıyor :A
Ama ilk yorumunda İçerde'nin i'si geçmemiş, insan bi tebrik eder :A

Survivor'dan etkilenmesi normal, yeniden yükselmeye başladı işte çatla :D

Ama ilk yorumunda İçerde'nin i'si geçmemiş, insan bi tebrik eder :A

Survivor'dan etkilenmesi normal, yeniden yükselmeye başladı işte çatla :D
Valla Enisle konuştuk bugün o diyor hiç ilerleme Yok hep aynı şeyler işleniyor sırlar açığa çıkmıyor diyor :F o sebeple yorum yapmaya gerek duymadık :A

Valla Enisle konuştuk bugün o diyor hiç ilerleme Yok hep aynı şeyler işleniyor sırlar açığa çıkmıyor diyor :F o sebeple yorum yapmaya gerek duymadık :A
İlerleme konusuna katılıyorum, kardeş oldukları hemen ortaya çıkmasın diye uzatıyorlar biraz :D İkinci sezonumuz da olur belki :Z

Enis de ortaya çıkmasını istediği için öyle bir yorum yapmıştır yoksa bölümler efsane, kaliteden ödün vermiyoruz hiç. :A Dünkü bölüm de baya aksiyonlu olmuş ki yükselmişiz :D

İçerde Survivora rağmen 13+ yapmış. :D
Adını Sen Koy 4 reyting almış. Dizi uçtu. :D

Arka sıradakileri bende seyrediyorum o 81 bölüm rüyadan sonra lise dizisi seyredince ne yapıcaksın dikkatli ol da onlarda rüyaya bağlamasın