6 Şubat 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

dün akşam 2 diziyide izledim güzel bölümlerdi ayoll survivor 3.sırada hapis olmaya devam eder inş :Z:Z:Z

İçerde'ye tebrikler. :)

Kırgın Çiçekler'i sevmem ama 'düşmanımın düşmanı dostumdur' anlayışıyla Eziyet'i 3. sırada tutmaya devam etmesi nedeniyle takdir etmiyor değilim. :A

Hangimiz Sevmedik'in reytinglerini TRT'yi dert edeceğini sanmıyorum, ama salı veya perşembe olursa biraz yükselir.

Paramparça tamamen ilk 10'dan çıkmış. Star, Yıldızlar Şahidim yerine 90 bölümlük dizisini bitirse daha iyi olurdu.

İçerde'ye büyük tebrikler. :)

Şimdi sizlere bir analizimi aktaracağım Kırgın Çiçekler ile Amerika'nın dünyaca ünlü zombi dizisi The Walking Dead arasındaki bağı, evet evet yanlış duymadınız, ne alaka diyebilirsiniz ancak bu gerçeği görünce şok olacaksınız. Kırgın Çiçekler The Walking Dead'ın 6. sezon 4. bölümdeki senaryoyu birebir bu bölümünde uyguladı işte görsel kanıtım. Bir kulübeye parmaklık döşeyip kaçırma hikayesi konu olarak aynı tek fark zindandakiler biri adam diğeri kadın. :A

Kırgın Çiçekler
nj8dR5.png

The Walking Dead
vX1Gbm.png

@Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxxx @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @denizz19 @Billy Kane @Polat Şaşmaz @Bully @Aserat @dosimosi @MasacRE- @Doğu @batuhankaralar @Jonsnow

Şimdi sizlere bir analizimi aktaracağım Kırgın Çiçekler ile Amerika'nın dünyaca ünlü zombi dizisi The Walking Dead arasındaki bağı, evet evet yanlış duymadınız, ne alaka diyebilirsiniz ancak bu gerçeği görünce şok olacaksınız. Kırgın Çiçekler The Walkind Dead'ın 6. sezon 4. bölümdeki senaryoyu birebir bu bölümünde uyguladı işte görsel kanıtım. Bir kulübeye parmaklık döşeyip kaçırma hikayesi konu olarak aynı tek fark zindandakiler biri adam diğeri kadın. :A

Kırgın Çiçekler
nj8dR5.png

The Walking Dead
vX1Gbm.png

@Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxxx @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @denizz19 @Billy Kane @Polat Şaşmaz @Bully @Aserat @dosimosi @MasacRE- @Doğu @batuhankaralar @Jonsnow
hh ahah a h kemalim bu yapar ayoll :A :A :A

Televizyonun parlayan güneşi İçerde rakiplerine yine nal toplatmış :A Rakibimiz Survivor'ın bayağı ilerisindeyiz 15 reyting barajını kırabilsek rahat bir şekilde Diriliş'in rekorunu geçeceğiz :D

Survivor'da değişen pek birşey olmamış, finallere kadar 6-7-8 reyting arasında dolanacak gibi görünüyor.

Malum dizi bizim Coşkun'dan kopya çekse de fazla işlememiş. Kendilerinden sonra gelen KMOİ bile gelip geçmiş Total reytingleri olmasa 3 haftaya final yapardı ama yapacak birşey yok :A :A

Hangimiz Sevmedik'in yerine başka dizi düşünülmeli, reytingleri çok düşmüş erken final yolda.
18 mi alacaksınız biz daha da kırıyoruz :F :A @Çiğdem-

Eyvallah 70 bölümde 8 rtg almak güzel bi başarı ama Survivor şimdiye kadar 450 bölümden fazla yayınlanmış eee soruyorum 450 bölümde ort. 7.50-8 almak ara sıra da 9.50-10 almak ne oluyor :wink:

Bu arada Kim Milyoner Olmak İster'de sanırım Murat Yıldırım'ın sunumu pek beğenilmemiş, ama insanlar merak edip izlemekten de geri durmamış. Bir süre daha böyle devam edip normal reytinglerine döner.

Şimdi sizlere bir analizimi aktaracağım Kırgın Çiçekler ile Amerika'nın dünyaca ünlü zombi dizisi The Walking Dead arasındaki bağı, evet evet yanlış duymadınız, ne alaka diyebilirsiniz ancak bu gerçeği görünce şok olacaksınız. Kırgın Çiçekler The Walking Dead'ın 6. sezon 4. bölümdeki senaryoyu birebir bu bölümünde uyguladı işte görsel kanıtım. Bir kulübeye parmaklık döşeyip kaçırma hikayesi konu olarak aynı tek fark zindandakiler biri adam diğeri kadın. :A

Kırgın Çiçekler
nj8dR5.png

The Walking Dead
vX1Gbm.png

Araştırırsam kesin başka dizidede aynı sahne bulurum.
gayet normal yani sahne benzemeleri 😉

Kırgın Çiçekler
nj8dR5.png

The Walking Dead
vX1Gbm.png

Bi dönem Arka Sıradakilerede özenmişti dizi.:A

@Billy Kane bilir

Hala Arka Sıradakiler'in ekmegini yiyiyor. Üvey kıza taciz olayı kaçırıp biyere hapsetme vs falan hep bizim senaryolarımız. :A Tabi bizde daha kaliteli işlenmişti buda önemli bi detay. :)

Büşra olayı mi? İlk sezon çok güzel işlemişti Hamdi Alkan. Burada ki ajitasyon başka bir şey yok. Gerilimli bir olaydı o Büşra olayı ve çok iyi oynuyordu oyuncular.:(

Hani nerde .ss

Bu arada Kim Milyoner Olmak İster'de sanırım Murat Yıldırım'ın sunumu pek beğenilmemiş, ama insanlar merak edip izlemekten de geri durmamış. Bir süre daha böyle devam edip normal reytinglerine döner.
Heyecanlıydı bayağı ama normal düzelir :D

Kırgın Çiçekler
nj8dR5.png

The Walking Dead
vX1Gbm.png

Çekemeyen anten taksın sırf insanları güldürebilmek için tuhaf tuhaf şeyler paylaşman oldukça itici :)

Hani nerde .ss

Heyecanlıydı bayağı ama normal düzelir :D

Çekemeyen anten taksın sırf insanları güldürebilmek için tuhaf tuhaf şeyler paylaşman oldukça itici :)
Böyle mahalle ağızıyla cevap vermek yerine daha güzel bir üslup kullanabilirdin alt tarafı bir dizi ve ti'ye alıyorum. Anten takmama gerek yok 4G devrinde yaşıyoruz iyi akşamlar. :)

Böyle mahalle ağızıyla cevap vermek yerine daha güzel bir üslup kullanabilirdin alt tarafı bir dizi ve ti'ye alıyorum. Anten takmama gerek yok 4G devrinde yaşıyoruz iyi akşamlar. :)
Söz konusu Kırgın Çiçekler'i dalga konusuna çevirmense kızarım biliyorsun hiç affım yoktur :)

Kırgın Çiçekler
nj8dR5.png

The Walking Dead
vX1Gbm.png

Hahah senaristlerden birisi ağır TWD'ci olabilir. :F Aslında bu bölümü izlerken Kırgınların bu senaryosu bana çok tanıdık gelmişti bir yerden hatırlıyor gibiydim.
Tespit gibi tespit valla helal olsun. :D