5 Yıl İçinde Neler Yapmak İstersiniz?

5 yılda koca bulmak isterim :F :F :F 30 dan önce olmalı sonuçta 4 yıl olarak cevaplıyayım oyüzden anketi ben :A :A :A @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60

Seneye 27 olacaksın.:grin::grinning::persevere:
ayol çiğdem foruma geldiğinde ben 22 yaşındaydım kendisi 25 yaşındayım demişti tanıtırkene; ben aralıkta 25 olucam çiğdem 26 ya yeni girdi matematik resmen iflas etti hogatha karşısında 😱 @Dosi @gizem ak @vadikızı @Yiğitt @MasacRE- @Harunnn60 @Doğu

ayol çiğdem foruma geldiğinde ben 22 yaşındaydım kendisi 25 yaşındayım demişti tanıtırkene; ben aralıkta 25 olucam çiğdem 26 ya yeni girdi matematik resmen iflas etti hogatha karşısında 😱 @Dosi @gizem ak @vadikızı @Yiğitt @MasacRE- @Harunnn60 @Doğu
aaa sen sus beee :A :A :A @Harunnn60
200w.gif

Umarım hayalimi kurduğum yerde çalışıyor olurum.
Ve umarım evlenmemiş olurum henüz :(

Neden bu heves? Neden bu heves?? 😕

+
Thurisaz'ın, Wardruna'nın, İrfan'ın ve Bleuneck'in konserlerine gitmiş ya da gitmek üzere olmak.
Bir kez F1 yarışı izlemiş olmak (En olası mekan Bakü)
WWE şovuna katılmış olmak (Bu çok olası değil. :()

+
Castlefest'e katılmak ya da katılmak üzere olmak.
2018-2019 döneminde Mercedes ya da Red Bull'da undergraduate placement student olarak 12 ay çalışıp gelip 2020'de mezun olup askere gidip (ya da şans eseri bedelliye denk gelip) Mercedes ya da Red Bull'un graduate programına dahil olmak ve orada kalıcı olmak...
Mercedes ya da Red Bull mecburi değil, ama ilk tercih.

Ayrıca ultra kaliteli bir kulaklığa sahip olmak :A

Ben yüksek lisans yapıp, öğretim üyeliğine doğru adımlarımı sıklaştırmak isterim. :)