Eriyor eriyor. Bulursam atarım özelden.Yok izlemedim. Nihayete erdiriyor muydu peki?
Eriyor eriyor. Bulursam atarım özelden.Yok izlemedim. Nihayete erdiriyor muydu peki?
Neden bu heves? Neden bu heves?? 😕Ciddiyim la. Ama tabii bunun için önce ikinci bir şahıs gerekiyor, tek başıma denedim olmadı çünküEvliliğe de hiç hazır değilim
+Umarım hayalimi kurduğum yerde çalışıyor olurum.
Ve umarım evlenmemiş olurum henüz
Neden bu heves? Neden bu heves?? 😕
+
Thurisaz'ın, Wardruna'nın, İrfan'ın ve Bleuneck'in konserlerine gitmiş ya da gitmek üzere olmak.
Bir kez F1 yarışı izlemiş olmak (En olası mekan Bakü)
WWE şovuna katılmış olmak (Bu çok olası değil.)
Çekiyor, hem de nasıl...
Başkalarının bebeğiyle idare edersen torun sevecek yaşa gelirsinÇekiyor, hem de nasıl...
Başkalarının bebeğiyle idare et bir süre
(Evlenmeden olsa iyi olur da, evlilik beni geriyor)
Kalkıp da 40 yaşında evlen demiyoruzBaşkalarının bebeğiyle idare edersen torun sevecek yaşa gelirsinErken kalkan yol alır erken evlenen döl alır gibi tuhaf bir atasözü vardı(Umarım ban yemem atalarımızın değişik bir bakış açısıyla olayı analiz etmesinin tezahürüdür bu söz. Benim bir suçum yok)
Aynen benim de hayalimdeki evlilik yaşı o civarda. Şimdi evlensem çocuk sahibi olsam çocukla beraber büyürüzKalkıp da 40 yaşında evlen demiyoruzAma bekarlığın sultanlık olduğuna inandığım için uzun sürmesini istiyorum yine de. 29'da evlen 30 ya da 31'de çocuk çok ideal bence
En sevdiğim atasözlerindendir kendisi (çok fonetif) ama hayatıma uygulamamayı umuyorum
Birkaç yıl daha geçince büyüyeceğini düşünüyorsan iyi, ben ömrüm boyunca böyle kalacağımdan korkuyorumAynen benim de hayalimdeki evlilik yaşı o civarda. Şimdi evlensem çocuk sahibi olsam çocukla beraber büyürüzBu da çocuğun gelişimi açısından pek hayırlı olmazKötü örnek bir babayı idol olarak almamalı
Fazla değişim de iyi değildir dikkat etBirkaç yıl daha geçince büyüyeceğini düşünüyorsan iyi, ben ömrüm boyunca böyle kalacağımdan korkuyorum
Her şeyi düşününce insan iyice vazgeçiyor. Benim çocuğum olmasın, dünyaya yeter bir tane benim gibisi
Bu yaşıma kadar yeteri kadar değiştiğimi umuyorum, daha fazlası beni epey korkutuyorFazla değişim de iyi değildir dikkat et
++
Thurisaz'ın, Wardruna'nın, İrfan'ın ve Bleuneck'in konserlerine gitmiş ya da gitmek üzere olmak.
Bir kez F1 yarışı izlemiş olmak (En olası mekan Bakü)
WWE şovuna katılmış olmak (Bu çok olası değil.)
Bir de Budapeşte'yi gezmek, Parlamento binasının gece aydınlatmasını görmek istiyorum.1) Fizik I'i vermek
2) Fizik II'yi vermek
Eved, bunlar.
Seneye 27 olacaksın.5 yılda koca bulmak isterim30 dan önce olmalı sonuçta 4 yıl olarak cevaplıyayım oyüzden anketi ben@xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60
28 desek o yıl içinde hem düğün hem nişan hem söz olmaz sanırım ya.daha koca 1 yıl var
kış aylarında kararlaştırmak lazım yaz ayına düğün olacağı için28 desek o yıl içinde hem düğün hem nişan hem söz olmaz sanırım ya.29' evlenirsin diye düşünüyorum.
Hahah şaka bir yana bence kesinlikle en doğru olanı yaptın gençliğini birilerine bağlı olmakla yaşamadın. Evlenen kimi duysam gençlik yılllarına özlüyor filan. Hele çocuk olunca daha bariz duyuyorum ben.
Aynı sene içinde olsun diyorsun yani.kış aylarında kararlaştırmak lazım yaz ayına düğün olacağı için
söz nişanı aynı anda bencede iyiAynı sene içinde olsun diyorsun yani.
Söyle yapabilirsin artık söz ve nişan aynı gün içinde yapanlar var kışın 15 tatilde onu yaparsın yazında düğünü yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?