2021 5.Tur | Düello | Tuba Büyüküstün⚔️ Fahriye Evcen

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar fark az olsa da forum bu sefer doğruyu seçmiş, ilginç

Algı falan yok abartma
hâlâ Mine Tugay acısı konuşuyor
Ok ok
Böyle yok aşırı faaark var olmasın diyeceksen (sadece 4 oy farkı olduğu halde) oylar açık olsun direkt
Fahriye'nin önde olduğunu deşifre edip durdun....

Reactions: Dosi
Ok ok
Böyle yok aşırı faaark var olmasın diyeceksen (sadece 4 oy farkı olduğu halde) oylar açık olsun direkt
Fahriye'nin önde olduğunu deşifre edip durdun....
Ben onu yazarken Fahriye 12, Tuba 3 oydu ki en son Fahriye 20 iken Tuba 11 olmuştu. Bu aşırı fark değil mi?
öyle düşünmesem anketi kısaltmazdım

------

Insallah unutmam.
Artık sıradaki favorin kimse unutmamalısın
zaten düello tarzı ikili elemeler olacak. Kuralar çekildi. Çok çekişmeli oldu. Bazıları baya baya dengeli

Ben onu yazarken Fahriye 12, Tuba 3 oydu ki en son Fahriye 20 iken Tuba 11 olmuştu. Bu aşırı fark değil mi?
öyle düşünmesem anketi kısaltmazdım
Yoo bugün de arada uçurum olmaz diyerek uçurum olmadığı halde sadece 4 oy fark olduğu halde uçurum dedin
Sen az değilsin vallaha.

Yoo bugün de arada uçurum olmaz diyerek uçurum olmadığı halde sadece 4 oy fark olduğu halde uçurum dedin
Sen az değilsin vallaha.
İşte uçurum olmayacak dedim. Sen farklı algılamışsın üstelik onu yazarken 1 saatten az bir süre kalmıştı

Reactions: xdragxx

Zaten bundan sonra sadece favorilerime oy verecegim. 4 oy hakkim var diye 4'ünü de kullanmam. Bak sonra ne oluyor görüyoruz.

İşte uçurum olmayacak dedim. Sen farklı algılamışsın üstelik onu yazarken 1 saatten az bir süre kalmıştı
Tuba diyecek 2 isim var ama online değiller
yetmez yinede ama en azından uçurum fark olmaz.

2 isim gelip oy verse uçurum olmaz anlamı çıkıyor buradan
4 oy da uçurum değil aslında..

Sen demedin mi bana 1 oy kullandigimda, niye tüm oy haklarini kullanmadin diyen 1. Tur'da

Saka yapiyorum tabi, emegine saglik:
İyi yerden geldin

Yani ozamanlar 8 güzel falan vardı
olan oldu.

Teşekkürler

2019da çok yorucuydu. Bu sene @Tolstoyevski ile ortak yapınca yüküm hafifledi 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...