2021 5.Tur | Düello | Tuba Büyüküstün⚔️ Fahriye Evcen

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar fark az olsa da forum bu sefer doğruyu seçmiş, ilginç :A

Algı falan yok abartma :A hâlâ Mine Tugay acısı konuşuyor :A
Ok ok :A Böyle yok aşırı faaark var olmasın diyeceksen (sadece 4 oy farkı olduğu halde) oylar açık olsun direkt :A Fahriye'nin önde olduğunu deşifre edip durdun....

• İlginç
Reactions: Dosi
Ok ok :A Böyle yok aşırı faaark var olmasın diyeceksen (sadece 4 oy farkı olduğu halde) oylar açık olsun direkt :A Fahriye'nin önde olduğunu deşifre edip durdun....
Ben onu yazarken Fahriye 12, Tuba 3 oydu ki en son Fahriye 20 iken Tuba 11 olmuştu. Bu aşırı fark değil mi? :A öyle düşünmesem anketi kısaltmazdım :A
------

Insallah unutmam. :A
Artık sıradaki favorin kimse unutmamalısın :A zaten düello tarzı ikili elemeler olacak. Kuralar çekildi. Çok çekişmeli oldu. Bazıları baya baya dengeli :A

Ben onu yazarken Fahriye 12, Tuba 3 oydu ki en son Fahriye 20 iken Tuba 11 olmuştu. Bu aşırı fark değil mi? :A öyle düşünmesem anketi kısaltmazdım :A
Yoo bugün de arada uçurum olmaz diyerek uçurum olmadığı halde sadece 4 oy fark olduğu halde uçurum dedin :A Sen az değilsin vallaha.

Yoo bugün de arada uçurum olmaz diyerek uçurum olmadığı halde sadece 4 oy fark olduğu halde uçurum dedin :A Sen az değilsin vallaha.
İşte uçurum olmayacak dedim. Sen farklı algılamışsın üstelik onu yazarken 1 saatten az bir süre kalmıştı :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
------

Artık sıradaki favorin kimse unutmamalısın :A zaten düello tarzı ikili elemeler olacak. Kuralar çekildi. Çok çekişmeli oldu. Bazıları baya baya dengeli :A

Zaten bundan sonra sadece favorilerime oy verecegim. 4 oy hakkim var diye 4'ünü de kullanmam. Bak sonra ne oluyor görüyoruz. :A

• Güldürdün
İşte uçurum olmayacak dedim. Sen farklı algılamışsın üstelik onu yazarken 1 saatten az bir süre kalmıştı :A
Tuba diyecek 2 isim var ama online değiller :A yetmez yinede ama en azından uçurum fark olmaz.

2 isim gelip oy verse uçurum olmaz anlamı çıkıyor buradan :A 4 oy da uçurum değil aslında..

• Güldürdün
Sen demedin mi bana 1 oy kullandigimda, niye tüm oy haklarini kullanmadin diyen 1. Tur'da :F
Saka yapiyorum tabi, emegine saglik: :X
İyi yerden geldin :A
Yani ozamanlar 8 güzel falan vardı :A olan oldu.

Teşekkürler :bhr:
2019da çok yorucuydu. Bu sene @Tolstoyevski ile ortak yapınca yüküm hafifledi 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...