Belki anda 1 tanesindenAnca kendini kandırırsın işte Yarışmaya devam edenlerin çoğundan güzel olduğunu sen de biliyorsun...
Belki anda 1 tanesindenAnca kendini kandırırsın işte Yarışmaya devam edenlerin çoğundan güzel olduğunu sen de biliyorsun...
Algı falan yok abartma hâlâ Mine Tugay acısı konuşuyorZaten baştan 24 saat olması lazımdı ki Düello'da mantıklı olan 1 gün olması olur. Ama sen böyle algı yaparsan 1 saatte de eritirsin farkı merak etme..
Ok ok Böyle yok aşırı faaark var olmasın diyeceksen (sadece 4 oy farkı olduğu halde) oylar açık olsun direkt Fahriye'nin önde olduğunu deşifre edip durdun....Algı falan yok abartma hâlâ Mine Tugay acısı konuşuyor
Bu arada @Yakamoz-Asi bir dahaki sefere Çarşamba gel 8 grup açılmış olur
Ben onu yazarken Fahriye 12, Tuba 3 oydu ki en son Fahriye 20 iken Tuba 11 olmuştu. Bu aşırı fark değil mi? öyle düşünmesem anketi kısaltmazdımOk ok Böyle yok aşırı faaark var olmasın diyeceksen (sadece 4 oy farkı olduğu halde) oylar açık olsun direkt Fahriye'nin önde olduğunu deşifre edip durdun....
Artık sıradaki favorin kimse unutmamalısın zaten düello tarzı ikili elemeler olacak. Kuralar çekildi. Çok çekişmeli oldu. Bazıları baya baya dengeliInsallah unutmam.
Yoo bugün de arada uçurum olmaz diyerek uçurum olmadığı halde sadece 4 oy fark olduğu halde uçurum dedin Sen az değilsin vallaha.Ben onu yazarken Fahriye 12, Tuba 3 oydu ki en son Fahriye 20 iken Tuba 11 olmuştu. Bu aşırı fark değil mi? öyle düşünmesem anketi kısaltmazdım
İşte uçurum olmayacak dedim. Sen farklı algılamışsın üstelik onu yazarken 1 saatten az bir süre kalmıştıYoo bugün de arada uçurum olmaz diyerek uçurum olmadığı halde sadece 4 oy fark olduğu halde uçurum dedin Sen az değilsin vallaha.
Ben onu yazarken Fahriye 12, Tuba 3 oydu ki en son Fahriye 20 iken Tuba 11 olmuştu. Bu aşırı fark değil mi? öyle düşünmesem anketi kısaltmazdım
------
Artık sıradaki favorin kimse unutmamalısın zaten düello tarzı ikili elemeler olacak. Kuralar çekildi. Çok çekişmeli oldu. Bazıları baya baya dengeli
Bunun için biraz geç kaldın artık 1 oy hakkınız varZaten bundan sonra sadece favorilerime oy verecegim. 4 oy hakkim var diye 4'ünü de kullanmam. Bak sonra ne oluyor görüyoruz.
Tuba diyecek 2 isim var ama online değiller yetmez yinede ama en azından uçurum fark olmaz.İşte uçurum olmayacak dedim. Sen farklı algılamışsın üstelik onu yazarken 1 saatten az bir süre kalmıştı
4 bence gayet iyi bir sayı. Mine'nin 1 oy ile elendiği yerde 4 oy baya fark ediyorTuba diyecek 2 isim var ama online değiller yetmez yinede ama en azından uçurum fark olmaz.
2 isim gelip oy verse uçurum olmaz anlamı çıkıyor buradan 4 oy da uçurum değil aslında..
Bir daha ders almış olursun bu durumdan
Anlamıyorsun ya da anlamamazlıktan geliyorsun4 bence gayet iyi bir sayı. Mine'nin 1 oy ile elendiği yerde 4 oy baya fark ediyor
Üzüldüm adına
4 bence gayet iyi bir sayı. Mine'nin 1 oy ile elendiği yerde 4 oy baya fark ediyor
Üzüldüm adına
Uykusuzluk varAnlamıyorsun ya da anlamamazlıktan geliyorsun
Oh ne güzel, sevdikleriniz elenince suçlu ben oluyorumHep senin yüzünden.
Uykusuzluk var
Oh ne güzel, sevdikleriniz elenince suçlu ben oluyorum
İyi yerden geldinSen demedin mi bana 1 oy kullandigimda, niye tüm oy haklarini kullanmadin diyen 1. Tur'da
Saka yapiyorum tabi, emegine saglik: