5 Ocak 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dun O Ses bitince yarim saat Paramparca yi izledim o son sahneleri muhtesem di dizi gercekten cok iyi sekilde ilerliyor 10.68 ratinge yukselmis, dizi bu sezonun da AB ve ABC1 rekorunu kirmis bu arada, sevindim.
Karadayiyi da tebrik ederim dizi cok iyi gitmeye devam ediyor.
O Ses ten daha yuksek bekliyodum guzel bolumdu yine umarim artik 4,5 ratingi gecer.

Paramparça gerçekten çok iyi gitmiş. Tebrik ederim.

Karadayı 3 grupta da yükselmiş ve çok iyi gitmiş. Özellikle de ABC1'de 9 reyting çok iyi. :Z Dün akşamki bölümden anlamıştım zaten yükseleceğini. Böyle giderse daha da yükseliriz. :D

Paramparça çok iyi gitmiş. Helal olsun diziye. :) Yeni bölümün tanıtımı çok iyiydi, bende şuan izliyorum bölümü. :X

Paramparça başlamadan önce haşlıyordum diziyi Total olacak diye, Total olmasına rağmen ben de seyrettim ama dizi bildiğin A/B`leşti. Ben de niye beni kendine çekiyor diyorum. :A

Konusu Total doğru ama Adını Feriha Koydum da Totaldi ve konusu çok güzel işleniyordu, bu dizi de öyle. Bu yüzden ikisi de A/B`ye hitap ediyordu daha çok.

Bölüm çok iyiydi, süper gitmiş reytinglerde de. Endemol ilk dizisiyle rekor kırdı direkt.

Karadayi 2 olmus ama oranlar cok iyi.Bolume yakisir oranlar.Tum ekibe terbikler