5 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnşaallah bu dizi bitmewin yha rojda yine işsiz kalmasın ,

- - - Ekleme - - -

İnşaallah bu dizi bitmewin yha rojda yine işsiz kalmasın ,

- - - Ekleme - - -

Oha. Alev Alev`e bak

Acun ve BBEB aynı anda reklama girince meydan Alev`e kalmış. Bunun da sonu Dila gibi olacak. Tam bitirme kararı alınmışken dizi atak yapacak galiba
İnsaallah öle olur bu dizi seneyede devam eder insallah

Şefkat Tepe Bitti beni büyüledi MÜKEMMELDİ!

- - - Ekleme - - -

Ah Şefkat Tepe 23:00 e kadar oynasa 1. olurda işte!

Lale Devri`nin Alev`e pek etki edeceğini sanmam.

Zaten Lale Devri 00.00 gibi başlayıp sabah ezanında bitiyor
Özeti de 19.45-00.00 arasını kaplıyor

Alev'in yeni bölümü L.D nin özetine denk geliyor en azından özetiyle yarışıyor daha kötü

çoştu alev alev silahlar çıldırma bagırma çagırma silahlı adamlar adamın yüzünü parçalamlar .. şefkattepede bile bukadarı yoktur
))

Teröristler rehineleri bıraktı sonra vurdu tövbe estağfirullah ağzımı bozcam şimdi!

Alev Alev çok başarılı gitmiş ama bakalım tns de sonuçlar nasıl olacak bu da önemli.

Alev Alev düşmüş son anlıkta.Acun bugün 9 u göremedi bakalım tns de ne yapacak.

ALLAHım NOLUR ŞEFKAT TEPE TNSde İyi Gitsin Nolurrrrrrrrrr!
Çok Güzeldi gerçekten ya süperdi

- - - Ekleme - - -

Ha bu arada şefkat tepe haftaya uçacak kordon,serdar ,doktor pusuya düştüler...

Sen onu izlesen bayılırdın büyülenirdin
o izlediklerinin 100 katı var

ben pek dizi izlemiyorum ki tek işler güçlerin tamamını izlemeye çalışırım diğerlerini zapin yaparak.

şefkat tepe sanıırm eski pkklı terörist en son lafı ölümün eşigine gelmiştir
))

: ben yıllarca şu şerefsziler gibi alçakça yaşadım böyle şerefsizce yaşamaktansa sizin gibi kahramaca ölürüm daha iyi

bunu bir eski terörist dermi ya milletin milli duygularını sömürmekten başka bişey değil

Der tabi bunu demesi bile duygulandırıcı adam kötü yoldan döndü!

alev coşmuşdestere bir de ümranı az gösterilyolar diye üzülüyor demek ki reytingimn kaynağı ümranın babaannesi

- - - Ekleme - - -

alev coşmuşdestere bir de ümranı az gösterilyolar diye üzülüyor demek ki reytingimn kaynağı ümranın babaannesi

- - - Ekleme - - -

Der tabi bunu demesi bile duygulandırıcı adam kötü yoldan döndü!

okadar haber okudum hiç duymadım bu lafları en iyi dedikleri dedikleri pkk bize askerleri kötü tanıttı ama öyle değillermiş. adam yıllarca beyni yıkanmış birden bu lafları der mi yahuu