5 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yst özet ve 15 dakka reklam verdi

Ben sonuçlarla ilgili bir şey söylemedim zaten genel söyledim. Yoksa farkındayım o mesajı yazdığım sırada Yetenek Sizsiniz'in reklamlı ve özette olduğunun. :)

- - - Ekleme - - -

yst özet ve 15 dakka reklam verdi

Ben sonuçlarla ilgili bir şey söylemedim zaten genel söyledim. Yoksa farkındayım o mesajı yazdığım sırada Yetenek Sizsiniz'in reklamlı ve özette olduğunun. :)

Stv yine reklam alev alev yine coştu alev alev rekor kırıyo bu bölümüyle

Alev Alev yükselmiş.Acun kılpayı zirvede.Şefkat Tepe reklamdaysa çok iyi gitmiş.

şefkat tepeye bakıyordum tırnakları tertemiz terörist var :))))) o tranklarla nasıl silah kulanıyon bacım :)))))

- - - Ekleme - - -

şefkat tepeye bakıyordum tırnakları tertemiz terörist var :))))) o tranklarla nasıl silah kulanıyon bacım :)))))

alev alevde silah dayat şidet tavan yaptı buda totali yükseltir ab yi düşürür bakınız: [h=3]Tns'nin Reyting Şifresi :))))))

Son düzenleme:

- - - Ekleme - - -

dağda manikür pedikür servisi var?

- - - Ekleme - - -

alev alevde silah dayat şidet tavan yaptı buda totali yükseltir ab yi düşürür bakınız: [h=3]Tns'nin Reyting Şifresi :))))))

yakışıyor diziye alev yükselsinde ben tümünün cinayete kurban gitmesine razıyım başta alev :)

21:30 - 21:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
SMNYL TV: 8.51 , 2) ATV:
6.23 , 3) KANALD: 4.45 , 4)
STAR: 4.23 , 5) SHOW: 2.41

Oha şefkat tepe muhteşem alev alev kendi rekorunu kırmış bakalım ne yapacak yarın tnsde dizi

Oha. Alev Alev`e bak :F

Acun ve BBEB aynı anda reklama girince meydan Alev`e kalmış. Bunun da sonu Dila gibi olacak. Tam bitirme kararı alınmışken dizi atak yapacak galiba

21:30 - 21:45 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) SMNYL TV: 8.51 , 2) ATV: 6.23 , 3) KANALD: 4.45 , 4) STAR: 4.23 , 5) SHOW: 2.41

Alev rekor kırıo bu bölümle lale devrinin olmayısı dizinin oranlarını baya arttırdı.3 reyting kadar.Belki laleden izleyici calmıstır ve gelecek haftada böle gidebilr.Ama diziyi bitirmemeleri lazım duy bni atv bu diziyi bitirirsen alemin kıralìnı kremi ve hde yi bitirmen lazım