5 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bbebdeki adam Kadirlili imiş. :D

acun isi biliyor özette atalayı çıkardı bidakka sonra reklama girdi özet hala bitmedi

Evet, 20 Dakika 4, İntikam 3 tekrar verdi

Ama 20 Dakika O Ses`in, İntikam da Kayıp Şehirin ardından yayınlanacak

tns de pek ondan önceki programın katkısı yok örnek kim milyoner şster cuma günleri daha iyi sonuç aldıgı oluyor

Kanal D coştu helal valla.Samanyolu da gayet başarılı bir grafik çiziyor.Acun sanırım reklamda düşmüş.Alev Alev bu oranlarla şuanda düşük,bakalım ilerleyen dakikalarda neler olacak.

Cumartesi geceleri SBT'ye göre yorum yapmamayı tercih ediyorum artık çünkü Yetenek Sizsiniz & Ben Bilmem Eşim Bilir rekabeti SBT'de ve TNS'de epey farklı sonuçlara neden oluyor. :)

Kanal D coştu helal valla.Samanyolu da gayet başarılı bir grafik çiziyor.Acun sanırım reklamda düşmüş.Alev Alev bu oranlarla şuanda düşük,bakalım ilerleyen dakikalarda neler olacak.

Alevde ozet ve reklamdı ve simdide reklam

@sbtanaliz 48 saniye
20:45 - 21:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 9.43 , 2) SMNYL
TV: 5.61 , 3) STAR: 4.59 , 4)
ATV: 4.33 , 5) FOX: 3.65

Kanal D uçuşa devam ediyor.Acun izleyiciyi kaçırmış,İlker'e.Samanyolu reklam girmiş belli oldu.Alev Alev yükselmiş :)

Şefkat tepe reklama rağmen çok iyi gitmiş alev alev şefkat tepe ne zaman reklama girse uçuşa geçiyo

Bbeb çok iyi şt iyi ama yine geçen haftalar göre biraz düşük

Cumartesi geceleri SBT'ye göre yorum yapmamayı tercih ediyorum artık çünkü Yetenek Sizsiniz & Ben Bilmem Eşim Bilir rekabeti SBT'de ve TNS'de epey farklı sonuçlara neden oluyor. :)

zaten bende dikkate almıyorum sbt yi

eminim şimdi tns de alev alev en az 10 reytingdir :)