ÇUKURDA EMRAHIM olmazsa erken final yapar ayol,dizinin parlak seviyesini göklere çıkardı adamBöylece kurtuluruz ondan daha çukur a gelmeye dermanı kalmaz
ÇUKURDA EMRAHIM olmazsa erken final yapar ayol,dizinin parlak seviyesini göklere çıkardı adamBöylece kurtuluruz ondan daha çukur a gelmeye dermanı kalmaz
Aaa bir indişamlı gelmişti diziye rtük ceza verdi insanlar tepki gösterdi , hemen geri plana aldılar senin herifiniÇUKURDA EMRAHIM olmazsa erken final yapar ayol,dizinin parlak seviyesini göklere çıkardı adam
Senaristin hatası ayol Emrah napsın,hiçte geri planda değil uydurukçuAaa bir indişamlı gelmişti diziye rtük ceza verdi insanlar tepki gösterdi , hemen geri plana aldılar senin herifini
İlk geldiği halıyle bir mi ayoll hemen ayar çektilerSenaristin hatası ayol Emrah napsın,hiçte geri planda değil uydurukçu
Gerek var ki diziye girdi kudurr çatlaİlk geldiği halıyle bir mi ayoll hemen ayar çektiler
Hem Vartolu varkan ona gerek yok
Bakalım o kadının gerçek annesi oldunu ne zaman öğrenicek Sena ilede öz kardeş çıkabilir bu kadında senin gibi ayoll kocasına yazıkGerek var ki diziye girdi kudurr çatla
aa neyi benim gibi ayolBakalım o kadının gerçek annesi oldunu ne zaman öğrenicek Sena ilede öz kardeş çıkabilir bu kadında senin gibi ayoll kocasına yazık
Evli ama çocuğunun babası kocası değilaa neyi benim gibi ayol
ıııyyy SENİ fesat şeyy,ben ne evliyim ne de başkasından çocuğum var,günah be günahEvli ama çocuğunun babası kocası değil
Aaa sus be senin yaptığın daha günahıııyyy SENİ fesat şeyy,ben ne evliyim ne de başkasından çocuğum var,günah be günah
Çıkmasaydı onlarda,ben mi çıkın dedimAaa sus be senin yaptığın daha günahBir sürü evli adamı baştan çıkarmışsın
Demişsinki çıkmışlar kuyruk sallama olayı ayollÇıkmasaydı onlarda,ben mi çıkın dedim
sende sallasan iyi edersin evde kalıcan bu gidişleDemişsinki çıkmışlar kuyruk sallama olayı ayoll
Aaa bekarlık sultanlıksende sallasan iyi edersin evde kalıcan bu gidişle
grup laçin bu şarkıyı söylemiş ama hepsi evlidir kesin,sen bakma bunlaraAaa bekarlık sultanlık
Aaa hangi evli bir araştırmak lazım evet hiç merak edip bakmamıştımgrup laçin bu şarkıyı söylemiş ama hepsi evlidir kesin,sen bakma bunlara
HEPSİ evlidir tatlımAaa hangi evli bir araştırmak lazım evet hiç merak edip bakmamıştım
Şarkıyı söyledikten sonra evlendilerse ters etki yapmıştırHEPSİ evlidir tatlım
sende söyle bol bol da kurtul bu kız kuruluğundanŞarkıyı söyledikten sonra evlendilerse ters etki yapmıştır
Aaa o konuda senin eline su dökemeyizsende söyle bol bol da kurtul bu kız kuruluğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?