Aaa yok o dizinin en büyük antisi benim ayollHadi hadi düşüşte diye için cızz ediyodur
Şunu demek istedim Avluda öyle uçuk oranlar alsa gözüme batardı ama böyle idareli aldımı çok şey etmiyorum abartılmasın yeter
Aaa yok o dizinin en büyük antisi benim ayollHadi hadi düşüşte diye için cızz ediyodur
BU oranları alsın yeter,devam etsin istiyorumAaa yok o dizinin en büyük antisi benim ayoll@Forumdash @eskici e ktülüyorum her gün
Şunu demek istedim Avluda öyle uçuk oranlar alsa gözüme batardı ama böyle idareli aldımı çok şey etmiyorum abartılmasın yeter
Rtükten ceza gelir yakında amaBU oranları alsın yeter,devam etsin istiyorum
Aaa sürekli birbirini dövüyorlar Vartolunun dediği gibi tas kafaliii kadınlarSEBEP ?
HAPİSHANE orası tabi dövüş olacak,sensin taş kafalıAaa sürekli birbirini dövüyorlar Vartolunun dediği gibi tas kafaliii kadınlar
Aaa Çukurun traşını çalmışlarHAPİSHANE orası tabi dövüş olacak,sensin taş kafalı
evet ya,keşke olmasaydı,kötü duruyorAaa Çukurun traşını çalmışlar
Erkeğe bile yakıştırmıyorum kadına hiç olmamışevet ya,keşke olmasaydı,kötü duruyor
iki cinsede yakışmıyor belki sana yakışır başka bi cins olduğun içinErkeğe bile yakıştırmıyorum kadına hiç olmamış
Hhaha Aaa asıl sana yakısır be cazgırlara giden bir modeliki cinsede yakışmıyor belki sana yakışır başka bi cins olduğun için
Hiçte bile ben halimden memnunumHhaha Aaa asıl sana yakısır be cazgırlara giden bir model
Neki halin çokta uzun saç olmasın öyle Emrah amirler gibiHiçte bile ben halimden memnunum
YOK KIZ benim saçlarım dalgalı olduğu için kalın telli hiç uzatmam,hep 3 numaraNeki halin çokta uzun saç olmasın öyle Emrah amirler gibi
Aaa öyle uzun saç çok sevmem erkekteYOK KIZ benim saçlarım dalgalı olduğu için kalın telli hiç uzatmam,hep 3 numara
Ama Emrah amirime yakışıyor hele bi de at kuyruğu ypınca
yok kız at kuyruklu daha hoşAaa öyle uzun saç çok sevmem erkekteAt kuyruğu hiç yakışmıyor şuan dağınık bırakması daha iyi olmuş bence
Abla almıyorum yanıma sonucta az erkek olduğu belli olacakyok kız at kuyruklu daha hoşerkekten de anlamadığın belli
ıyyyy sığ düşünceli seniAbla almıyorum yanıma sonucta az erkek olduğu belli olacak
Aaa eski kafalı olmak iyidirıyyyy sığ düşünceli seniYOLLADIĞIM FOTODA SANKİ ERKEK OLDUĞU ANLAŞILMIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?