The_Erinch
Favori Üye
@Bully Birden fazla seçeneğe oy verme hakkı var ya o zaman banada el altından aynı seçeneğe 15 oy kullanma hakkı versene Müttefik🤪🤪🤓🤓 @sokak sanati darbesine karşı en iyi çözüm bu 😝🥳
Diğer bu şarkı benim oluyro
BOŞ İŞLER MÜDÜRLERİSİNİZDiğer işte boştaysan da diğer
GörücezOrada olacağım zatenfilmi ikiye bölecegim.
Ben senden hınç almadım ama sen alacan ha 😱 gerçi son 3tesin. Çemkirebilirsin
@Bully Birden fazla seçeneğe oy verme hakkı var ya o zaman banada el altından aynı seçeneğe 15 oy kullanma hakkı versene Müttefik🤪🤪🤓🤓 @sokak sanati darbesine karşı en iyi çözüm bu 😝🥳
Her zaman bir tane baş vardır 😈🤭Benim değil @forum
Nafaka filan yok sanaBOŞ İŞLER MÜDÜRLERİSİNİZ
Her zaman bir tane baş vardır 😈🤭
Aslında ne güzel emojiler var ya...artık bu emojilerden kullanmaya çalışacağım 🤩
SANKİ GERÇEKTEN VERİYORSUN DANafaka filan yok sanaZaten ortalık korona kaynıyor
Darbe sinyallerini ilk kendisi dile getirdiBenim değil @Forumdash 'ın darbesi. Ben öyle boşluğa düşüp oy verdjm
Darbe sinyallerini ilk kendisi dile getirdi@The_Erinch gerçekleri görün artık
Okları bana çevirtemezsinBen şuan safa yatıyorum. Sonra adım sabote ediciye çıkıyor
@Forumdash ile farklı bir konuda ittifak düşündüğüm için... Darbenin sahibi ne olarak @sokak sanati dır benim için 🤪😜😋Darbe sinyallerini ilk kendisi dile getirdi@The_Erinch gerçekleri görün artık
Yine gerçekler gün yüzüne çıktı@Forumdash ile farklı bir konuda ittifak düşündüğüm için... Darbenin sahibi ne olarak @sokak sanati dır benim için 🤪😜😋
@Forumdash ile farklı bir konuda ittifak düşündüğüm için... Darbenin sahibi ne olarak @sokak sanati dır benim için 🤪😜😋
Abi canı sıkılmış uğraşsın işte bırak.@Bully Birden fazla seçeneğe oy verme hakkı var ya o zaman banada el altından aynı seçeneğe 15 oy kullanma hakkı versene Müttefik🤪🤪🤓🤓 @sokak sanati darbesine karşı en iyi çözüm bu 😝🥳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?