The_Erinch
Favori Üye
@Bully Birden fazla seçeneğe oy verme hakkı var ya o zaman banada el altından aynı seçeneğe 15 oy kullanma hakkı versene Müttefik🤪🤪🤓🤓 @sokak sanati darbesine karşı en iyi çözüm bu 😝🥳
Diğer bu şarkı benim oluyro
BOŞ İŞLER MÜDÜRLERİSİNİZDiğer işte boştaysan da diğer
Görücez Müzik zevkin arabeskle dipte zatenOrada olacağım zaten filmi ikiye bölecegim.
Ben senden hınç almadım ama sen alacan ha 😱 gerçi son 3tesin. Çemkirebilirsin
@Bully Birden fazla seçeneğe oy verme hakkı var ya o zaman banada el altından aynı seçeneğe 15 oy kullanma hakkı versene Müttefik🤪🤪🤓🤓 @sokak sanati darbesine karşı en iyi çözüm bu 😝🥳
Her zaman bir tane baş vardır 😈🤭Benim değil @forum
Nafaka filan yok sana Zaten ortalık korona kaynıyorBOŞ İŞLER MÜDÜRLERİSİNİZ
Her zaman bir tane baş vardır 😈🤭
Aslında ne güzel emojiler var ya...artık bu emojilerden kullanmaya çalışacağım 🤩
Bu kadar önemli mi senin için para @sokak sanatiDiğer- BŞB @Forumdash
SANKİ GERÇEKTEN VERİYORSUN DANafaka filan yok sana Zaten ortalık korona kaynıyor
Darbe sinyallerini ilk kendisi dile getirdi @The_Erinch gerçekleri görün artıkBenim değil @Forumdash 'ın darbesi. Ben öyle boşluğa düşüp oy verdjm
Darbe sinyallerini ilk kendisi dile getirdi @The_Erinch gerçekleri görün artık
Okları bana çevirtemezsin Seni sallandırsınlar beni değilBen şuan safa yatıyorum. Sonra adım sabote ediciye çıkıyor
@Forumdash ile farklı bir konuda ittifak düşündüğüm için... Darbenin sahibi ne olarak @sokak sanati dır benim için 🤪😜😋Darbe sinyallerini ilk kendisi dile getirdi @The_Erinch gerçekleri görün artık
Yine gerçekler gün yüzüne çıktı @sokak sanati@Forumdash ile farklı bir konuda ittifak düşündüğüm için... Darbenin sahibi ne olarak @sokak sanati dır benim için 🤪😜😋
@Forumdash ile farklı bir konuda ittifak düşündüğüm için... Darbenin sahibi ne olarak @sokak sanati dır benim için 🤪😜😋
Abi canı sıkılmış uğraşsın işte bırak.@Bully Birden fazla seçeneğe oy verme hakkı var ya o zaman banada el altından aynı seçeneğe 15 oy kullanma hakkı versene Müttefik🤪🤪🤓🤓 @sokak sanati darbesine karşı en iyi çözüm bu 😝🥳