Biz öyle bişey yapmadık Geri koy oyunu
En iyisini @mrt-06 yapmış. İkisinede oy vermiş. Bende o şekle dönüştürdüm
Biz öyle bişey yapmadık Geri koy oyunu
Survivor'a karşı açtığınız savaşa alet olacak değildim.Biz öyle bişey yapmadık Geri koy oyunu
Oy verdim ablam.
Done.İki tane seçme hakkın var diğeride işaretli.
Savaş mı😱 Ben olsam böyle buyuk etkinlik içine girmezdim @sokak sanatiSurvivor'a karşı açtığınız savaşa alet olacak değildim.
Diğer yesssbazinga'nin etkinliğine açılış yapıp 1 filme başlayacağım 😊
Savaş mı😱 Ben olsam böyle buyuk etkinlik içine girmezdim @sokak sanati
Dün Survivor izleyip stres oldum bugün yer sofrasiyla kendime keyif yapacağım. Beni strese sokacak yapimlara yer yok bugün. Filmimide komedi seçeceğimDiğer yesss
Bacım da BŞB 'de olacak. @Çiğdem diğer seçeneğini oylarmısın @Harunnn60 sen de beni sevindir @dreamy evladım dedene yardım et @serhatt nafakana bi 100tl daha zam istiyorsan diğer deSen niye onu uyandırdın ki? Bak Survivor nerdeyse 2. Seçenek durumuna düştü.
Ben bu akşam BŞB'de olacağım. @kerem 'e destek amaçlı. Kerem'de diğer seçeneği işaretlesin
Erinç bunu "mecburi" beğendi. 😏
BŞBye gel işte yarım kalan geçen haftanın hıncını alayımDün Survivor izleyip stres oldum bugün yer sofrasiyla kendime keyif yapacağım. Beni strese sokacak yapimlara yer yok bugün. Filmimide komedi seçeceğim
TV izlemiycem ben be ne diğeri .ssBacım da BŞB 'de olacak. @Çiğdem diğer seçeneğini oylarmısın @Harunnn60 sen de beni sevindir @dreamy evladım dedene yardım et @serhatt nafakana bi 100tl daha zam istiyorsan diğer de
Orada olacağım zaten filmi ikiye bölecegim.BŞBye gel işte yarım kalan geçen haftanın hıncını alayım
Yapma..
TV izlemiycem ben be ne diğeri .ss
Diğer işte boştaysan da diğerTV izlemiycem ben be ne diğeri .ss