5 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Ben reytinge bakarım shr beni ilgilendirmez , o zaman unutma beni gün birincisi öylemi :kiki: o zaman 0.1 lik bi FARK vardı. Şimdi ortada FARK MARK yok :kiki:

ben share bakmıyom ki sıralamaya bakarım 1.kim biü bitti :D

- - - Ekleme - - -

https://fav10.net/f531/forum-uyelerinin-komik-duruma-dustugu-anlar-183337/ @yakup09

ben sıralamaya bakarım 1.biü neye göre sıralanmış beni ilgilendirmez doğrusu oymuş demekki :kiki:

ben sıralamaya bakarım 1.biü neye göre sıralanmış beni ilgilendirmez doğrusu oymuş demekki :kiki:

Durum bu , totelde her iki dizi birinci , ab'de biü öbgzk'nin özetini geçemiyor ve 1. Oluyor :kiki:

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi kimin uzaklaşıp uzaklaşamıycağına sen karar veremezsin ve senin bi yetkin yok zaten :kiki: bu arada kendin yaptığın klavye artistliğinden bahsediyon sanırım :kiki:

20 Dakika AB grubunda yine gayet başarılı gitmiş

[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]MANCHESTER UNITED - REAL MADRID FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]NTV[/TD]
[TD]22:43:39[/TD]
[TD]00:55:15[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]21,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper gitmiş gerçekten. :D

20 Dakika'nın bu haftaki bölümü geçen bölüme göre çok daha iyidi reyting oranlarıda artmış.Kaçış için artık tarihde verildi 12.bölüm yada 13.bölümde kaçış gerçekleşecektir o zaman total oranları artacaktır :)

one laaaaaaaaa....vaşhhhhhhhhhhhhh aney...........iki dizinin reytingide aynı.....shareler de aynı olunca ne oluyo....para atışımı galibi belirliyo...aslında dün shareleri sıralamaya gerk yoktu...23.30 dan sonra manchester-real maçı bitiyodu....cüneyt çakırı istanbula çağırırardı..bi para atışıyla işi bitirirdi....öbgz ye yazık oldu shareleri sıraayarak...belkide tura gelcekti...yani.....[:'(]:aynen::GDG:

Sonuçlar eklenmiştir. :)

Benim İçin Üzülme 0.05 share ile zirvede. :D

Share belirlemez sırayı, ikisininde yuvarlaması 7.95

Benim İçin Üzülme 7.957

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 7.955 gibi bir şey almış muhtemelen. :)

Yani virgülden iki sonraki basamakta birbirlerini geçmişler. :)

Oranlar şaşırtıcı gerçekten totalde süper bir kapışma var ama Benim İçin Üzülme kıl payı birinci olmuş. :)

TNS TRT'yi bünyeye katı şimdi reytingleri düşüyor :X Bakalım TRT bi zaman sonra ne dicek:X