5 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
0,05 share farkı ile birinci belli oluyor,ne boş bir gün salı.Merhamet,,Pis Yedili,Sakarya Fırat,Dila Hanım gibi kendi gününde zirvede olamayn işler salı günü birinci olabilirlerdi.Bu sezon böyle geçer.Ama seneye salıya iddialı bir şeyler lazım.

20 Dakika bu hafta atağa kalktı, inşallah daha da yükselir..
Total'de 3.85'ten 4.67'ye, A/B'de 5.43'ten 6.29'a yükselmiş..

0,05 share farkı ile birinci belli oluyor,ne boş bir gün salı.Merhamet,,Pis Yedili,Sakarya Fırat,Dila Hanım gibi kendi gününde zirvede olamayn işler salı günü birinci olabilirlerdi.Bu sezon böyle geçer.Ama seneye salıya iddialı bir şeyler lazım.
o saydıkların biraz zor olurdu..

- - - Ekleme - - -

Totelde bu nasıl bi rekabettir, ben shr'ye bakmam, ikiside 1. Olmuş.
ab'de de 1. Olmuşuz, Ama haftaya ciddi bi atak bekliyorum. Neden mi dersiniz çünkü genelde büyük bi ölüm olduğunda , o bölüm çok yüksek almıyoda ondan sonraki bölüm çok yüksek alıyor.. Misal my pargalının öldüğü bölüm çok düşüktü ama ondan sonraki bölüm büyük atak yaptı.. Öbgzk de bu hafta ahmet öldü, haftaya atak bekliyorum...

Obgz ve biu ayni reytingi almislar. Her ikisini de tebrik ederm

Ben olsam Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlarım Öyle Bir Geçer Zaman Ki yerine,hem masrafı yok,hem de o da 7 alıyor bu uyduruk reytinglerde.Artık ömrünü tüketmiş işlerin bitirilmesi lazım.

Ben olsam Ben Bilmem Eşim Bilir'i yayınlarım Öyle Bir Geçer Zaman Ki yerine,hem masrafı yok,hem de o da 7 alıyor bu uyduruk reytinglerde.Artık ömrünü tüketmiş işlerin bitirilmesi lazım.

Nediyosun sen ya, sen haftaya öbgzk reytinglerini görde o Zaman konuş.. Öbgzk kanalına en fazla kazandıran yapım.. Hiçbir dizisine öbgzk kadar reklam koydurtmuyor.. Bbeb hafta içine koyduğunda bırak 7'yi 5'i zor aldı..
bu arada ömrünü tüketen yok hala çok iyi ilerliyor dizi..

Biü 7,95xxx küsürle geçmiş :X

20 dakika iyi yükselmiş :U

Sbt'nin seksenleri ab'de ne kadar şişirdiğide gözüküyor.. Tns de 2. Olmakla yetinmiş ab'de :)

20 Dakika nedense ben izledigim zaman yükseliyor, ben izlemedigim zaman düsüyor. :D

Tüm yapimlari tebrik ederim.

Seksenler'in SBT'de ne kadar sisirildigi yine ortaya cikti.

Maçın ikinci yarısı Sbtde totalde 5 abde 2 olarak muhteşem gitmiş maçın ortalaması totalde 4.5 abde 6.35 almış maç ortalamasıda çok iyi maç Starda olsa bence totalde 6.5 abde 9 alırdı abde zirvede olurdu

Maçın ikinci yarısı Sbtde totalde 5 abde 2 olarak muhteşem gitmiş maçın ortalaması totalde 4.5 abde 6.35 almış maç ortalamasıda çok iyi maç Starda olsa bence totalde 6.5 abde 9 alırdı abde zirvede olurdu

Netice değişmez, ab de öbgzk 1. , totelde de her iki dizi 1. :)

benim için üzülme ve öbgzk 7.95 reyting almışlar ama biü zirvede yine tebrikler , seksenler total 4.8 ab 7.02 reyting almış iyi gitmiş yine , 20 dakikada bu hafta yükselmiş dizi total 4.67 ab 6.29 reyting alarak starı sevindirmiş :)

1.sırada kim var biü yani zirve biü nindir yakup da öyle der demi yakup 0.1 le birinci olduğunda ben zirveye bakarım demişti :kiki:

maça rağmen sbt seksenleri uöçurmuş güven 0
öbz ahmet ölmüş haftaya artar
biü ab de öbgz nin özetini geçememiş
20 dk yükselmiş son zamanalrdaki en iyi reytingi galiba karadayı gibi maksimuma ulaşmış

maça rağmen sbt seksenleri uöçurmuş güven 0
öbz ahmet ölmüş haftaya artar
biü ab de öbgz nin özetini geçememiş
20 dk yükselmiş son zamanalrdaki en iyi reytingi galiba karadayı gibi maksimuma ulaşmış

Maksimum'a ulasmis derken daha fazla alamaz mi demek istiyorsun?

1.sırada kim var biü yani zirve biü nindir yakup da öyle der demi yakup 0.1 le birinci olduğunda ben zirveye bakarım demişti :kiki:

Ben reytinge bakarım shr beni ilgilendirmez , o zaman unutma beni gün birincisi öylemi :kiki: o zaman 0.1 lik bi FARK vardı. Şimdi ortada FARK MARK yok :kiki: