5 Kasım 2015 Perşembe ABD Reytingleri

bence annaliseyi vuran @destere çıkacak totoş connorun yeni bebişi olarak diziye girer
@Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati
nekadar tuhaf diziler izliyorsun sen öyle yaaa hahaha
zaten dikkat edersen @xemrexxx nin izlediği dizileri emre haricinde kimse izlemiyor nedeni zaten dizilerin tuhaflığı

Viola üstünde tepinsin o zaman.
kaçarsam namerdim
oyuncu olarak sevmiyorum yoksa tepinmesine ses çıkarmam

zaten dikkat edersen @xemrexxx nin izlediği dizileri emre haricinde kimse izlemiyor nedeni zaten dizilerin tuhaflığı

kaçarsam namerdim
oyuncu olarak sevmiyorum yoksa tepinmesine ses çıkarmam
hahah ayy gerçekten öyle öyle dizi isimleri söylüyor bana ilk defa duyuyorum ayoll

ayyy ne istiyorsun sen benim cw dizilerimden beee
cw dizilerini seviyorum reklamını yapıyorumki izlensin
zaten kimse izlemiyor arada bir böyle bahsedersek bari reytingi 0.000001 den 0.0001 e yükselir

Yeni sezon onayı alır 2 dizinde.
CBS ve ABC dışındakilerin dizileri zaten ölü olduğundan problem değil.

@OzaN ın burdaki yorumu şahane olmuş
yalnız @Çiğdem- den bu yoruma tepki gelmemiş nedense
)

Mom'dan daha iyi bir başlangıç bekliyordum, ama 2.0 reyting de kötü değil kesinlikle.
mom zamanla artacaktır , diziye ara vermiştim en kısa sürede döneceğim tekrar

ben @OzaN ve seni cw konusunda dikkate almıyorum artık

Aklıma şey geldi sen demiştin ya CW dizileri 0.000 reyting alırsa ancak kaldırılır diye.
Şaka maka o duruma geliyor kanal.

Aklıma şey geldi sen demiştin ya CW dizileri 0.000 reyting alırsa ancak kaldırılır diye.
Şaka maka o duruma geliyor kanal.
evet 00000 alırsa bir ihtimal kaldırılabilir ama o da kesin değil

ben @OzaN ve seni cw konusunda dikkate almıyorum artık
gerçekleri söylüyoruz tabi işine gelmiyor
şimdi yarım sayfa methiye dizsem senin arrow daki parlağa benim yorumlarımı hemen dikkate alırsın demi ?
)

ayy hani arrow izleyecektin sen yorumunu bekliyorum övmenide unutma constantineyi tekrar gördüm arrow sayesinde

hangi bölümdü constantine li olan
o bölümü izleyeceğim söz verdim sana sözümden dönmem
son çıkan zaten 5.bölüm constantine yapımcısı arrowdakı bölüm iyi reyting alırsa tekrar başlayabilir dizi demiş bölümde iyi reyting aldı bu hafta 1 reytinge yükseldik

son çıkan zaten 5.bölüm constantine yapımcısı arrowdakı bölüm iyi reyting alırsa tekrar başlayabilir dizi demiş bölümde iyi reyting aldı bu hafta 1 reytinge yükseldik
biliyordum bu yükselişin sebebi constantine yüzünden keşke constantine diziye devam etsede senin oliver yuvarlağı ölse
o zaman tüm bölümleri izlerdim

5. bölüm zaten dediğin 4 sezonun 5. bölümü değilmi ??? sezonu söylemiyorsun karıştıracağız şimdi ?

4.sezonun cnm ayoll son bölüm işte bulmakta ne var

bakalım constantine yeniden başlama ihtimali doğdu yapımcı öyle birşey demiş diye okudum yorumlarda

4.sezonun cnm ayoll son bölüm işte bulmakta ne var

bakalım constantine yeniden başlama ihtimali doğdu yapımcı öyle birşey demiş diye okudum yorumlarda
constantine in yanına zed gibi beş on güzel kız daha bulsalar reytingi 5 e ulaşırdı

Bölümü izledikten sonra Mom'un bu reytingi almasına şaşırmadım. Yazın tekrarları bile bundan fazla alıyordu. Umarım ilk 2 sezonki tadını bozmazlar, yeni sezonun ilk bölümünde hayal kırıklığı yaşadım.

@Çiğdem- sleepy hollow beni sıkmaya başladı ya

Bıraksammı acaba ? Kaç bölüm olcak bu sezon ? Sezon finaline doğru açılıyor hep çünkü

@Çiğdem- sleepy hollow beni sıkmaya başladı ya

Bıraksammı acaba ? Kaç bölüm olcak bu sezon ? Sezon finaline doğru açılıyor hep çünkü
tam bilmiyorum ama çok bölüm olmuyor bırakma cnm henry ve katalina olmayınca biraz boşluk oldu dizide ama pandoroda iyi gibi sankı

ama o gözlükü adam henry ve başşısız süravi onlar olmayınca biraz durgun olu halıyle
o kafasız adamdıa seviyordum ben yaa hahaha