5 Kasım 2015 Perşembe ABD Reytingleri

bence annaliseyi vuran @destere çıkacak totoş connorun yeni bebişi olarak diziye girer:A @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati
nekadar tuhaf diziler izliyorsun sen öyle yaaa hahaha :F:F:F
zaten dikkat edersen @xemrexxx nin izlediği dizileri emre haricinde kimse izlemiyor nedeni zaten dizilerin tuhaflığı :)

Viola üstünde tepinsin o zaman.:F
kaçarsam namerdim :) oyuncu olarak sevmiyorum yoksa tepinmesine ses çıkarmam :)

ayyy ne istiyorsun sen benim cw dizilerimden beee :F:F:F
cw dizilerini seviyorum reklamını yapıyorumki izlensin :) zaten kimse izlemiyor arada bir böyle bahsedersek bari reytingi 0.000001 den 0.0001 e yükselir :)

Yeni sezon onayı alır 2 dizinde. :D
CBS ve ABC dışındakilerin dizileri zaten ölü olduğundan problem değil. :D

@OzaN ın burdaki yorumu şahane olmuş :) yalnız @Çiğdem- den bu yoruma tepki gelmemiş nedense :))

Mom'dan daha iyi bir başlangıç bekliyordum, ama 2.0 reyting de kötü değil kesinlikle. :)
mom zamanla artacaktır , diziye ara vermiştim en kısa sürede döneceğim tekrar :)

cw dizilerini seviyorum reklamını yapıyorumki izlensin :) zaten kimse izlemiyor arada bir böyle bahsedersek bari reytingi 0.000001 den 0.0001 e yükselir :)

@OzaN ın burdaki yorumu şahane olmuş :) yalnız @Çiğdem- den bu yoruma tepki gelmemiş nedense :))

mom zamanla artacaktır , diziye ara vermiştim en kısa sürede döneceğim tekrar :)
ben @OzaN ve seni cw konusunda dikkate almıyorum artık :A:A:A

Aklıma şey geldi sen demiştin ya CW dizileri 0.000 reyting alırsa ancak kaldırılır diye. :F Şaka maka o duruma geliyor kanal.

Aklıma şey geldi sen demiştin ya CW dizileri 0.000 reyting alırsa ancak kaldırılır diye. :F Şaka maka o duruma geliyor kanal.
evet 00000 alırsa bir ihtimal kaldırılabilir ama o da kesin değil :)

ben @OzaN ve seni cw konusunda dikkate almıyorum artık :A:A:A
gerçekleri söylüyoruz tabi işine gelmiyor :) şimdi yarım sayfa methiye dizsem senin arrow daki parlağa benim yorumlarımı hemen dikkate alırsın demi ? :))

evet 00000 alırsa bir ihtimal kaldırılabilir ama o da kesin değil :)

gerçekleri söylüyoruz tabi işine gelmiyor :) şimdi yarım sayfa methiye dizsem senin arrow daki parlağa benim yorumlarımı hemen dikkate alırsın demi ? :))
ayy hani arrow izleyecektin sen yorumunu bekliyorum övmenide unutma constantineyi tekrar gördüm arrow sayesinde :F:F:F

hangi bölümdü constantine li olan :) o bölümü izleyeceğim söz verdim sana sözümden dönmem :)
son çıkan zaten 5.bölüm constantine yapımcısı arrowdakı bölüm iyi reyting alırsa tekrar başlayabilir dizi demiş bölümde iyi reyting aldı bu hafta 1 reytinge yükseldik :F

son çıkan zaten 5.bölüm constantine yapımcısı arrowdakı bölüm iyi reyting alırsa tekrar başlayabilir dizi demiş bölümde iyi reyting aldı bu hafta 1 reytinge yükseldik :F
biliyordum bu yükselişin sebebi constantine yüzünden keşke constantine diziye devam etsede senin oliver yuvarlağı ölse :) o zaman tüm bölümleri izlerdim :)
5. bölüm zaten dediğin 4 sezonun 5. bölümü değilmi ??? sezonu söylemiyorsun karıştıracağız şimdi ? :)

biliyordum bu yükselişin sebebi constantine yüzünden keşke constantine diziye devam etsede senin oliver yuvarlağı ölse :) o zaman tüm bölümleri izlerdim :)
5. bölüm zaten dediğin 4 sezonun 5. bölümü değilmi ??? sezonu söylemiyorsun karıştıracağız şimdi ? :)
4.sezonun cnm ayoll son bölüm işte bulmakta ne var :F:F:F

bakalım constantine yeniden başlama ihtimali doğdu yapımcı öyle birşey demiş diye okudum yorumlarda :F:F:F

4.sezonun cnm ayoll son bölüm işte bulmakta ne var :F:F:F

bakalım constantine yeniden başlama ihtimali doğdu yapımcı öyle birşey demiş diye okudum yorumlarda :F:F:F
constantine in yanına zed gibi beş on güzel kız daha bulsalar reytingi 5 e ulaşırdı :)

Bölümü izledikten sonra Mom'un bu reytingi almasına şaşırmadım. Yazın tekrarları bile bundan fazla alıyordu. Umarım ilk 2 sezonki tadını bozmazlar, yeni sezonun ilk bölümünde hayal kırıklığı yaşadım. :(

@Çiğdem- sleepy hollow beni sıkmaya başladı ya :(
Bıraksammı acaba ? Kaç bölüm olcak bu sezon ? Sezon finaline doğru açılıyor hep çünkü :)

@Çiğdem- sleepy hollow beni sıkmaya başladı ya :(
Bıraksammı acaba ? Kaç bölüm olcak bu sezon ? Sezon finaline doğru açılıyor hep çünkü :)
tam bilmiyorum ama çok bölüm olmuyor bırakma cnm henry ve katalina olmayınca biraz boşluk oldu dizide ama pandoroda iyi gibi sankı :F:F:F

ama o gözlükü adam henry ve başşısız süravi onlar olmayınca biraz durgun olu halıyle
o kafasız adamdıa seviyordum ben yaa hahaha:F:F:F