bence annaliseyi vuran @destere çıkacak totoş connorun yeni bebişi olarak diziye girer
@Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati
nekadar tuhaf diziler izliyorsun sen öyle yaaa hahahabence annaliseyi vuran @destere çıkacak totoş connorun yeni bebişi olarak diziye girer@Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati
bence annaliseyi vuran @destere çıkacak totoş connorun yeni bebişi olarak diziye girer@Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati
zaten dikkat edersen @xemrexxx nin izlediği dizileri emre haricinde kimse izlemiyor nedeni zaten dizilerin tuhaflığınekadar tuhaf diziler izliyorsun sen öyle yaaa hahaha![]()
kaçarsam namerdimViola üstünde tepinsin o zaman.![]()
hahah ayy gerçekten öyle öyle dizi isimleri söylüyor bana ilk defa duyuyorum ayollzaten dikkat edersen @xemrexxx nin izlediği dizileri emre haricinde kimse izlemiyor nedeni zaten dizilerin tuhaflığı
kaçarsam namerdimoyuncu olarak sevmiyorum yoksa tepinmesine ses çıkarmam
![]()
cw dizilerini seviyorum reklamını yapıyorumki izlensinayyy ne istiyorsun sen benim cw dizilerimden beee![]()
Yeni sezon onayı alır 2 dizinde.![]()
CBS ve ABC dışındakilerin dizileri zaten ölü olduğundan problem değil.![]()
mom zamanla artacaktır , diziye ara vermiştim en kısa sürede döneceğim tekrarMom'dan daha iyi bir başlangıç bekliyordum, ama 2.0 reyting de kötü değil kesinlikle.![]()
ben @OzaN ve seni cw konusunda dikkate almıyorum artıkcw dizilerini seviyorum reklamını yapıyorumki izlensinzaten kimse izlemiyor arada bir böyle bahsedersek bari reytingi 0.000001 den 0.0001 e yükselir
@OzaN ın burdaki yorumu şahane olmuşyalnız @Çiğdem- den bu yoruma tepki gelmemiş nedense
)
mom zamanla artacaktır , diziye ara vermiştim en kısa sürede döneceğim tekrar![]()
Aklıma şey geldi sen demiştin ya CW dizileri 0.000 reyting alırsa ancak kaldırılır diye.cw dizilerini seviyorum reklamını yapıyorumki izlensinzaten kimse izlemiyor arada bir böyle bahsedersek bari reytingi 0.000001 den 0.0001 e yükselir
@OzaN ın burdaki yorumu şahane olmuşyalnız @Çiğdem- den bu yoruma tepki gelmemiş nedense
)
mom zamanla artacaktır , diziye ara vermiştim en kısa sürede döneceğim tekrar![]()
evet 00000 alırsa bir ihtimal kaldırılabilir ama o da kesin değilAklıma şey geldi sen demiştin ya CW dizileri 0.000 reyting alırsa ancak kaldırılır diye.Şaka maka o duruma geliyor kanal.
gerçekleri söylüyoruz tabi işine gelmiyor
ayy hani arrow izleyecektin sen yorumunu bekliyorum övmenide unutma constantineyi tekrar gördüm arrow sayesindeevet 00000 alırsa bir ihtimal kaldırılabilir ama o da kesin değil
gerçekleri söylüyoruz tabi işine gelmiyorşimdi yarım sayfa methiye dizsem senin arrow daki parlağa benim yorumlarımı hemen dikkate alırsın demi ?
)
hangi bölümdü constantine li olanayy hani arrow izleyecektin sen yorumunu bekliyorum övmenide unutma constantineyi tekrar gördüm arrow sayesinde![]()
son çıkan zaten 5.bölüm constantine yapımcısı arrowdakı bölüm iyi reyting alırsa tekrar başlayabilir dizi demiş bölümde iyi reyting aldı bu hafta 1 reytinge yükseldikhangi bölümdü constantine li olano bölümü izleyeceğim söz verdim sana sözümden dönmem
![]()
biliyordum bu yükselişin sebebi constantine yüzünden keşke constantine diziye devam etsede senin oliver yuvarlağı ölseson çıkan zaten 5.bölüm constantine yapımcısı arrowdakı bölüm iyi reyting alırsa tekrar başlayabilir dizi demiş bölümde iyi reyting aldı bu hafta 1 reytinge yükseldik![]()
4.sezonun cnm ayoll son bölüm işte bulmakta ne varbiliyordum bu yükselişin sebebi constantine yüzünden keşke constantine diziye devam etsede senin oliver yuvarlağı ölseo zaman tüm bölümleri izlerdim
5. bölüm zaten dediğin 4 sezonun 5. bölümü değilmi ??? sezonu söylemiyorsun karıştıracağız şimdi ?![]()
constantine in yanına zed gibi beş on güzel kız daha bulsalar reytingi 5 e ulaşırdı4.sezonun cnm ayoll son bölüm işte bulmakta ne var
bakalım constantine yeniden başlama ihtimali doğdu yapımcı öyle birşey demiş diye okudum yorumlarda![]()
ne alakası var htgawm sürgünüm-potterhead ve sokak totoşu da izliyor.sszaten dikkat edersen @xemrexxx nin izlediği dizileri emre haricinde kimse izlemiyor nedeni zaten dizilerin tuhaflığı
kaçarsam namerdimoyuncu olarak sevmiyorum yoksa tepinmesine ses çıkarmam
![]()
hötgan dan bahseden kimki ? ben o diğer regl lardan bahsettimne alakası var htgawm sürgünüm-potterhead ve sokak totoşu da izliyor.ss
onu da besalet izliyorduhötgan dan bahseden kimki ? ben o diğer regl lardan bahsettim![]()
tam bilmiyorum ama çok bölüm olmuyor bırakma cnm henry ve katalina olmayınca biraz boşluk oldu dizide ama pandoroda iyi gibi sankı@Çiğdem- sleepy hollow beni sıkmaya başladı ya
Bıraksammı acaba ? Kaç bölüm olcak bu sezon ? Sezon finaline doğru açılıyor hep çünkü![]()