5 Eylül 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ben sevmiyorum Mucize Doktor'u
bence Hekimoğlu ondan daha iyi

Hekimoğlu reyting olarak düşük olabilir ama daha kaliteli buluyorum
Hekimoğlu kötü bir dizi şans vermiştim halbuki netten. Güzele güzel derim örneğin Kanal D'de Aşk-ı Memnu, Yabancı Damat, Asi, Sihirli Annem ve birkaç tane daha güzeldi. Star'da Kara Sevda güzeldi Allah var. Biter Hekimoğlu bu sezon. Bakalım daha ne kadar dayanabilecek?

Reactions: Gerekli24 and Dosi
sihirli annem yarın başlııyor kanald de

Masterchef tebrikler 👏👏
Bu gece eleme gecesi ortalık yangın yeri...🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Reactions: The_Erinch
Ben de Mucize Doktor'a 1 bölüm şans verip izledim ama hiç beğenmedim. Ben de güzele güzel derim
Hekimoğlu daha akıcı geldi

Masterchef geçen Cumartesiler ile kıyasladığımzda Total'de rakibine rağmen yükseltmiş reytinglerini ne daha da düşmesi, canını çok yakmış belli.

Reactions: Gerekli24
Mucize Doktor etkisi biraz abartılı olmadı mı?

herkesin görüşleri farklı..saygı duymak gerek..mucize doktorda n sonra başladı hekım oğluda...bi dizi tuttmu o tur diziler yaparlar..hekim oğlıu bende severim
Hekimoğlu daha önceden planlanmıştı. Mucize Doktor'un önce başlaması ondan görüp Hekimoğlu çıktı anlamına gelmiyor

Reactions: Doğan
Yeni Hayat cumartesi çok iyi alırdı. Ama Çatı Katı Aşk için perşembe oldu. Gerçi o olmasa bile koyabilirdi yine perşembe. Kuzey Yıldızı haftalar ilerledikçe yükselir ama dizi nasıl ilerliyor bilmiyorum. İzleyicinin istemediği şeyler olursa yerinde sayar. Kalk Gidelim dünkü bölümü iyiydi. An grubunda yükselmiş.

Son düzenleme:
Reactions: Doğan