Yeni sezon biraz geç başlıyor başlasa bir an önce 🙁Karagül ortalığı dağıtmaya geliyor.
Yeni sezon biraz geç başlıyor başlasa bir an önce 🙁Karagül ortalığı dağıtmaya geliyor.
Aynen öyle oldu ama bekleyeceğiz ne yapalım. Karagül için değerYeni sezon biraz geç başlıyor başlasa bir an önce 🙁
Sıla popçuÇok saçma. Sıla dinleyen biri neden Karagül izler demek ne demek yani.
Şarkı dinlemeyle dizi izlemenin bağıntısını çözmek için bonzai içmek lazım bence.Sıla popçuKaragül arabeskçi
Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur , İbtahim Tatlıses dinlemlisin bence
Sıla dinliyorsan Arka Sokaklar izlemelisin
Şimdi düşüncemde haksız değilim amaŞarkı dinlemeyle dizi izlemenin bağıntısını çözmek için bonzai içmek lazım bence.
Analı Oğullu göndermesi bol bir diziydi izlemediğin diziye yorum yapıyorsun.Şimdi düşüncemde haksız değilim ama
Çok mantıklı olduğunu düşünüyorum ben. Şimdi sen Analı Oğulluyu izleyip birde Sıla dinlersen bonzai içmiş olursun
Diziye laf atmadımki benAnalı Oğullu göndermesi bol bir diziydi izlemediğin diziye yorum yapıyorsun.
İyi de dizi izlemeyle şarkı dinlemenin mantığı yok ki. Ona bakarsan @Bully de Serdar Ortaç dinliyor ama kaliteli dizi seçmeye çalışıyor.Diziye laf atmadımki ben
Şarkı ve dizi uyumunu söylüyordum
Kaan melunu tatile gittiİyi de dizi izlemeyle şarkı dinlemenin mantığı yok ki. Ona bakarsan @Bully de Serdar Ortaç dinliyor ama kaliteli dizi seçmeye çalışıyor.
Olur niye olmasın saçmalıyorsun şimdi.Kaan melunu tatile gitti
Ben şimdi geçipte Müslüm Gürses dinleyip geçipde Yalan Dünya izlersem olur mu hiç
Şimdi metalci birinin geçipde karagül izlemesini mi bekliyorsun 😱Olur niye olmasın saçmalıyorsun şimdi.
Yahu niye izlemesin. O zaman pop müzik dinleyen birinin türkü dinleyememesi gibi saçma bir durum mu olur.Şimdi metalci birinin geçipde karagül izlemesini mi bekliyorsun 😱
Ben dizi ve müziği kıyaslıyordumYahu niye izlemesin. O zaman pop müzik dinleyen birinin türkü dinleyememesi gibi saçma bir durum mu olur.
Ben de şuanki mantığının söylediğim mantıkla aynı olduğunu diyorum sana. O zaman metal dinleyen bir kişinin Türkiye'de dizi izleme şansı yok.Ben dizi ve müziği kıyaslıyordum
Tamam biraz saçmaladımBen de şuanki mantığının söylediğim mantıkla aynı olduğunu diyorum sana. O zaman metal dinleyen bir kişinin Türkiye'de dizi izleme şansı yok.
Bana da geldi inan ben de bilmiyorum.Tamam biraz saçmaladım
Neyse bana 4-5 tane ödül verildi geldi onlar ne
Ödül geldi birde soruyoruzBana da geldi inan ben de bilmiyorum.
Bu sohbet sıktı başka şeylere geçelim.Ödül geldi birde soruyoruz
Ödül alan birisi geçipde Müslüm Gürses dinlerse olmaz
Profil güzel olmuşBu sohbet sıktı başka şeylere geçelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?