Yeni sezon biraz geç başlıyor başlasa bir an önce 🙁Karagül ortalığı dağıtmaya geliyor.
Yeni sezon biraz geç başlıyor başlasa bir an önce 🙁Karagül ortalığı dağıtmaya geliyor.
Aynen öyle oldu ama bekleyeceğiz ne yapalım. Karagül için değerYeni sezon biraz geç başlıyor başlasa bir an önce 🙁
Sıla popçuÇok saçma. Sıla dinleyen biri neden Karagül izler demek ne demek yani.![]()
Şarkı dinlemeyle dizi izlemenin bağıntısını çözmek için bonzai içmek lazım bence.Sıla popçuKaragül arabeskçi
Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur , İbtahim Tatlıses dinlemlisin bence
Sıla dinliyorsan Arka Sokaklar izlemelisin![]()
Şimdi düşüncemde haksız değilim amaŞarkı dinlemeyle dizi izlemenin bağıntısını çözmek için bonzai içmek lazım bence.![]()
Analı Oğullu göndermesi bol bir diziydi izlemediğin diziye yorum yapıyorsun.Şimdi düşüncemde haksız değilim ama
Çok mantıklı olduğunu düşünüyorum ben. Şimdi sen Analı Oğulluyu izleyip birde Sıla dinlersen bonzai içmiş olursun![]()
Diziye laf atmadımki benAnalı Oğullu göndermesi bol bir diziydi izlemediğin diziye yorum yapıyorsun.![]()
İyi de dizi izlemeyle şarkı dinlemenin mantığı yok ki. Ona bakarsan @Bully de Serdar Ortaç dinliyor ama kaliteli dizi seçmeye çalışıyor.Diziye laf atmadımki ben
Şarkı ve dizi uyumunu söylüyordum![]()
Kaan melunu tatile gittiİyi de dizi izlemeyle şarkı dinlemenin mantığı yok ki. Ona bakarsan @Bully de Serdar Ortaç dinliyor ama kaliteli dizi seçmeye çalışıyor.![]()
Olur niye olmasın saçmalıyorsun şimdi.Kaan melunu tatile gitti
Ben şimdi geçipte Müslüm Gürses dinleyip geçipde Yalan Dünya izlersem olur mu hiç![]()
Şimdi metalci birinin geçipde karagül izlemesini mi bekliyorsun 😱Olur niye olmasın saçmalıyorsun şimdi.![]()
Yahu niye izlemesin. O zaman pop müzik dinleyen birinin türkü dinleyememesi gibi saçma bir durum mu olur.Şimdi metalci birinin geçipde karagül izlemesini mi bekliyorsun 😱
Ben dizi ve müziği kıyaslıyordumYahu niye izlemesin. O zaman pop müzik dinleyen birinin türkü dinleyememesi gibi saçma bir durum mu olur.
Ben de şuanki mantığının söylediğim mantıkla aynı olduğunu diyorum sana. O zaman metal dinleyen bir kişinin Türkiye'de dizi izleme şansı yok.Ben dizi ve müziği kıyaslıyordum![]()
Tamam biraz saçmaladımBen de şuanki mantığının söylediğim mantıkla aynı olduğunu diyorum sana. O zaman metal dinleyen bir kişinin Türkiye'de dizi izleme şansı yok.![]()
Bana da geldi inan ben de bilmiyorum.Tamam biraz saçmaladım
Neyse bana 4-5 tane ödül verildi geldi onlar ne![]()
Ödül geldi birde soruyoruzBana da geldi inan ben de bilmiyorum.![]()
Bu sohbet sıktı başka şeylere geçelim.Ödül geldi birde soruyoruz
Ödül alan birisi geçipde Müslüm Gürses dinlerse olmaz![]()
Profil güzel olmuşBu sohbet sıktı başka şeylere geçelim.![]()