cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,025
- Puanı
- 1,060
Aynen bende.Karagül'den bu sezon 15 reyting bekliyorum.![]()
Aynen bende.Karagül'den bu sezon 15 reyting bekliyorum.![]()
İlk bölümden 10 reyting total alabilir sonradan uçuşa geçer.Aynen bende.Hem bu sezon dizide daha çok olay olacak.
![]()
İnşallah bu sezonda Karagül, FOX'a ilaç gibi iyi gelir.İlk bölümden 10 reyting total alabilir sonradan uçuşa geçer.![]()
Birileri hayaller kuruyormuş geliyim dedimİlk bölümden 10 reyting total alabilir sonradan uçuşa geçer.![]()
Karagül aslında Pazartesi olsa var ya süpürür ortalığıİnşallah bu sezonda Karagül, FOX'a ilaç gibi iyi gelir.😀
Hayal değil ki Karagül 10 reytingle başlayabilir hiç belli olmaz.Birileri hayaller kuruyormuş geliyim dedim![]()
Hiç riske atmaya gerek yok Deniz. Cuma günü de süpürecek ortalığı dizimiz zaten. 😀Karagül aslında Pazartesi olsa var ya süpürür ortalığı![]()
Yani ona şüphe yok Çarşamba'ya gelse ortada yeni dizi de kalmaz.Hiç riske atmaya gerek yok Deniz. Cuma günü de süpürecek ortalığı dizimiz zaten. 😀![]()
Bu sezon 7 reytingi geçemez diziKaragül aslında Pazartesi olsa var ya süpürür ortalığı
Hayal değil ki Karagül 10 reytingle başlayabilir hiç belli olmaz.![]()
Yok artık kim engel olacak Arka Sokaklar mı Medcezir mi?Bu sezon 7 reytingi geçemez dizi![]()
Hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.Bu sezon 7 reytingi geçemez dizi![]()
Arka Sokaklar tabikiYok artık kim engel olacak Arka Sokaklar mı Medcezir mi?![]()
Konak dizileri 3. sezona çıkamaz yasakHiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.![]()
Göreceğiz kardeşim.Arka Sokaklar tabiki
Konak dizileri 3. sezona çıkamaz yasak![]()
Senin o izlemediğin konak dizisini izlesen sıradan konak dizisi olmadığını görürsün Yiğitçim.Arka Sokaklar tabiki
Konak dizileri 3. sezona çıkamaz yasak![]()
Karagül gayet güzel diziSenin o izlemediğin konak dizisini izlesen sıradan konak dizisi olmadığını görürsün Yiğitçim.Arka Sokaklar totalde kesemez önünü ne yazık ki.
![]()
Eee daha neKaragül gayet güzel dizi
Bende izliyorum tabiki![]()
Aynen öyle.Senin o izlemediğin konak dizisini izlesen sıradan konak dizisi olmadığını görürsün Yiğitçim.Arka Sokaklar totalde kesemez önünü ne yazık ki.
![]()
Ama bu sezon 5 i geçemez diziEee daha ne![]()
Bu sadece hayalden ibaret olur. Medcezir ile kapışmalarını biliyoruz. Arka Sokaklar en fazla totalden çalabilir o da Medcezir'den olur.Ama bu sezon 5 i geçemez dizi
Arka Sokaklarda Total dizisi 5-6 kapasitesi var oradan gidecek hepsi oraya ARKA SOKAKLAR ZİRVEDE![]()
![]()
![]()
Sıla seven birisi nasıl Karagül izliyorBu sadece hayalden ibaret olur. Medcezir ile kapışmalarını biliyoruz. Arka Sokaklar en fazla totalden çalabilir o da Medcezir'den olur.![]()
Çok saçma. Sıla dinleyen biri neden Karagül izler demek ne demek yani.Sıla seven birisi nasıl Karagül izliyor
Karagül izleyen birisi Tatlıses dinlemeli , Yavuz Bingöl dinlemeli
Sıla seven Arka Sokaklar izlemeli![]()