cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,570
- Puanı
- 1,060
Aynen bende.Karagül'den bu sezon 15 reyting bekliyorum.
Aynen bende.Karagül'den bu sezon 15 reyting bekliyorum.
İlk bölümden 10 reyting total alabilir sonradan uçuşa geçer.Aynen bende.Hem bu sezon dizide daha çok olay olacak.
İnşallah bu sezonda Karagül, FOX'a ilaç gibi iyi gelir.İlk bölümden 10 reyting total alabilir sonradan uçuşa geçer.
Birileri hayaller kuruyormuş geliyim dedimİlk bölümden 10 reyting total alabilir sonradan uçuşa geçer.
Karagül aslında Pazartesi olsa var ya süpürür ortalığıİnşallah bu sezonda Karagül, FOX'a ilaç gibi iyi gelir.😀
Hayal değil ki Karagül 10 reytingle başlayabilir hiç belli olmaz.Birileri hayaller kuruyormuş geliyim dedim
Hiç riske atmaya gerek yok Deniz. Cuma günü de süpürecek ortalığı dizimiz zaten. 😀Karagül aslında Pazartesi olsa var ya süpürür ortalığı
Yani ona şüphe yok Çarşamba'ya gelse ortada yeni dizi de kalmaz.Hiç riske atmaya gerek yok Deniz. Cuma günü de süpürecek ortalığı dizimiz zaten. 😀
Bu sezon 7 reytingi geçemez diziKaragül aslında Pazartesi olsa var ya süpürür ortalığı
Hayal değil ki Karagül 10 reytingle başlayabilir hiç belli olmaz.
Yok artık kim engel olacak Arka Sokaklar mı Medcezir mi?Bu sezon 7 reytingi geçemez dizi
Hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.Bu sezon 7 reytingi geçemez dizi
Arka Sokaklar tabikiYok artık kim engel olacak Arka Sokaklar mı Medcezir mi?
Konak dizileri 3. sezona çıkamaz yasakHiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.
Göreceğiz kardeşim.Arka Sokaklar tabiki
Konak dizileri 3. sezona çıkamaz yasak
Senin o izlemediğin konak dizisini izlesen sıradan konak dizisi olmadığını görürsün Yiğitçim.Arka Sokaklar tabiki
Konak dizileri 3. sezona çıkamaz yasak
Karagül gayet güzel diziSenin o izlemediğin konak dizisini izlesen sıradan konak dizisi olmadığını görürsün Yiğitçim.Arka Sokaklar totalde kesemez önünü ne yazık ki.
Eee daha neKaragül gayet güzel dizi
Bende izliyorum tabiki
Aynen öyle.Senin o izlemediğin konak dizisini izlesen sıradan konak dizisi olmadığını görürsün Yiğitçim.Arka Sokaklar totalde kesemez önünü ne yazık ki.
Ama bu sezon 5 i geçemez diziEee daha ne
Bu sadece hayalden ibaret olur. Medcezir ile kapışmalarını biliyoruz. Arka Sokaklar en fazla totalden çalabilir o da Medcezir'den olur.Ama bu sezon 5 i geçemez dizi
Arka Sokaklarda Total dizisi 5-6 kapasitesi var oradan gidecek hepsi oraya ARKA SOKAKLAR ZİRVEDE
Sıla seven birisi nasıl Karagül izliyorBu sadece hayalden ibaret olur. Medcezir ile kapışmalarını biliyoruz. Arka Sokaklar en fazla totalden çalabilir o da Medcezir'den olur.
Çok saçma. Sıla dinleyen biri neden Karagül izler demek ne demek yani.Sıla seven birisi nasıl Karagül izliyor
Karagül izleyen birisi Tatlıses dinlemeli , Yavuz Bingöl dinlemeli
Sıla seven Arka Sokaklar izlemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?