5 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüm anlıklarda ortalaması 4 olan bir dizi 8 alıyorsa boşluktandır. O zaman bunu görüp pt-2'ye koyacaksın. Bunu da mı ben söyleyeyim?

Lale Devri yeni anlığında yine artış yaşamış ve 4.63'ü kapmış.

Hmm ilk kez duyuyorum.
Neyse dizideki Toprak karakteri kız.

bak bu bilgi ışığında diziye başlayabilirim
bir yıl sonra da konusunu anlarım artık
)

yalnız ben fox çulara kızıyordum b.i.ü yü fox a almışlar bu sene mecburen fox takılmak zorunda kalıyorum ara sıra .. b.i.ü yü çok sevdiğimden değil ev ahalisi fox çevirince mecburen izliyoruz artık, haluk haklı çıktı bir gün herkes foxlanacak
)

Konusunda anlaşılmıcak birşey yok ya 5 dk izle anlarsın hemen.
Herkes birbirinden intikam alıyor. Dizi bu olaylarla geçiyor işte.
Biü Show'da değil miydi?

benim izlediğim showmuymuşki?)) o gün 2 saat izledim bu diziyi niye foxa almışlar diye birde hayıflandım demekki showdaymış üstte kanala bakmayı akıl etmemişim
)
Olayın en ilginç tarafı "denize düşen yılan sarılıyor"muş harbiden

Lale Devri nasıl 2.17 alır? SBT kafayı yedi sanırım.

benim izlediğim showmuymuşki?)) o gün 2 saat izledim bu diziyi niye foxa almışlar diye birde hayıflandım demekki showdaymış üstte kanala bakmayı akıl etmemişim
)
lale devrini nasıl unuttun lo senin idölün vardı ya çınar her sene 2 çocuk 2 evlilik yapan

Olayın en ilginç tarafı "denize düşen yılan sarılıyor"muş harbiden

aynen denize düşen showuda fox uda mecburen izliyor izlemem desenki nolacak izleyen izliyor çevrende mecburen eşlik ediyoruz

lale devrini nasıl unuttun lo senin idölün vardı ya çınar her sene 2 çocuk 2 evlilik yapan

çınar kız olan mıydı desem billy bizi taksim meydanında asar neyse oğlandı değil mi?
) hanı toprakla evliliğinde kendisi hamile kalan oğlan

Show'un havasından mıdır suyundan mıdır nedir? Okan'ı 1 haftadır izleyemedim😕 Programa kendimi veremiyorum