5 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüm anlıklarda ortalaması 4 olan bir dizi 8 alıyorsa boşluktandır. O zaman bunu görüp pt-2'ye koyacaksın. Bunu da mı ben söyleyeyim? :T:

Lale Devri yeni anlığında yine artış yaşamış ve 4.63'ü kapmış. :Z

Hmm ilk kez duyuyorum. :) Neyse dizideki Toprak karakteri kız. :D

bak bu bilgi ışığında diziye başlayabilirim :) bir yıl sonra da konusunu anlarım artık :))

yalnız ben fox çulara kızıyordum b.i.ü yü fox a almışlar bu sene mecburen fox takılmak zorunda kalıyorum ara sıra .. b.i.ü yü çok sevdiğimden değil ev ahalisi fox çevirince mecburen izliyoruz artık, haluk haklı çıktı bir gün herkes foxlanacak :))

bak bu bilgi ışığında diziye başlayabilirim :) bir yıl sonra da konusunu anlarım artık :))

yalnız ben fox çulara kızıyordum b.i.ü yü fox a almışlar bu sene mecburen fox takılmak zorunda kalıyorum ara sıra .. b.i.ü yü çok sevdiğimden değil ev ahalisi fox çevirince mecburen izliyoruz artık, haluk haklı çıktı bir gün herkes foxlanacak :))
Konusunda anlaşılmıcak birşey yok ya 5 dk izle anlarsın hemen. :D Herkes birbirinden intikam alıyor. Dizi bu olaylarla geçiyor işte. :D Biü Show'da değil miydi? :D

Lale Devri nasıl 2.17 alır? SBT kafayı yedi sanırım. :)

benim izlediğim showmuymuşki?)) o gün 2 saat izledim bu diziyi niye foxa almışlar diye birde hayıflandım demekki showdaymış üstte kanala bakmayı akıl etmemişim:))
lale devrini nasıl unuttun lo senin idölün vardı ya çınar her sene 2 çocuk 2 evlilik yapan :F

Olayın en ilginç tarafı "denize düşen yılan sarılıyor"muş harbiden :X

aynen denize düşen showuda fox uda mecburen izliyor izlemem desenki nolacak izleyen izliyor çevrende mecburen eşlik ediyoruz:)

lale devrini nasıl unuttun lo senin idölün vardı ya çınar her sene 2 çocuk 2 evlilik yapan :F

çınar kız olan mıydı desem billy bizi taksim meydanında asar neyse oğlandı değil mi?:)) hanı toprakla evliliğinde kendisi hamile kalan oğlan:)

Show'un havasından mıdır suyundan mıdır nedir? Okan'ı 1 haftadır izleyemedim😕 Programa kendimi veremiyorum(b)