Sultan şov var.
Sen daha orda mı kaldın. Kimse hamile değil.toprak kız olandı değil mi? bu sefer kim hamile dizide?
Sen daha orda mı kaldın. Kimse hamile değil.toprak kız olandı değil mi? bu sefer kim hamile dizide?
Neyse ki forumdan uzaklaştiği zamanı çok iyi değerlendirmişssin Nerdesin beeçöp proğramlar günü tv yi açmak bile içimden gelmiyor .. breaking bad in 5. sezon 13 . bölümüne başlayacağım fırsat bulursam ..
Neyse ki forumdan uzaklaştiği zamanı çok iyi değerlendirmişssin Nerdesin bee
Sultan şov var.
Sen daha orda mı kaldın. Kimse hamile değil.
Yok izlemedim Sende tavsiye ettiysen yazın boşlukta izlerim.O diziye niyeyse ön yargım vardi😕forumdash sana tavsiyem eğer izlemediysen dead wood u izle orda kasabanın bar sahibi var ona dikkat et süper bir yetenek
Toprak diye erkek ismi mi olurmuş.forumdash sana tavsiyem eğer izlemediysen dead wood u izle orda kasabanın bar sahibi var ona dikkat et süper bir yetenek
ben daha hangisi kız hangisi erkek onu çözemedimki? toprak erkek değildi değil mi?
Yok izlemedim Sende tavsiye ettiysen yazın boşlukta izlerim.O diziye niyeyse ön yargım vardi😕
Toprak diye erkek ismi mi olurmuş.
Aynen bendeFatih öne geçmiş Şefkat Tepe'nin ama Şefkat Tepe ileri ki anlıklarda alır liderliği eline
Çok normal bence Trt Çocuk ta çok iyi çizgi filmler var bende izliyorum arada Örneğin Keloğlan,Köstebekgiller gibi
Veliaht'ı Caner Erdem ve ekibi mi yapıyor @mrt-06 @dizi kolik
Hmm ilk kez duyuyorum. Neyse dizideki Toprak karakteri kız.dizinin başrol yağız çocuğunu pas geç onda bi fok yok dizideki yan karakterler mükemmel işlenmiş, birde dizinin tek kusuru finali..... ben daha fazlada açık vermeyeyim mutlaka izle bence, o dediğim vatandaş için bile izlemeye değer ayrıca imd puanına bak o puanları boşa almamış sanırım...hatta finali adam gibi yapsalardı 9.5 dan aşağı değildi...
örnek : toprak sergen google dan bak bir erkekmi kızmı ?)