5 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acun iyi gidiyor. Arka Sokaklar çok kötü. Kanal D bunu görmüyor mu Allah aşkına ya. Bu diziyi koy boşluğa uçsun.

Sultan: Böyle sevgi mi olur?

Sultan'a bayılıyorum ya, çok iyi bir oyuncu. :Z

Yok izlemedim:( Sende tavsiye ettiysen yazın boşlukta izlerim.O diziye niyeyse ön yargım vardi😕

dizinin başrol yağız çocuğunu pas geç onda bi fok yok :) dizideki yan karakterler mükemmel işlenmiş, birde dizinin tek kusuru finali..... ben daha fazlada açık vermeyeyim mutlaka izle bence, o dediğim vatandaş için bile izlemeye değer:) ayrıca imd puanına bak o puanları boşa almamış sanırım...hatta finali adam gibi yapsalardı 9.5 dan aşağı değildi...

Toprak diye erkek ismi mi olurmuş. :D

örnek : toprak sergen google dan bak bir erkekmi kızmı ?:))

Veliahtin ilk 5 dksini falan izledim sunucu acaip iticiydi program cok ozensizdi

Toprak: Teyze, Ürgüp'e gidelim.

Ürgüp'e gidecekler. :)

Ya Kanal D nolur Arka Sokaklar'ı pt-2'ye koy. Hangi dizi 5 reyting birden yükselebilir anlıklarda ya.

dizinin başrol yağız çocuğunu pas geç onda bi fok yok :) dizideki yan karakterler mükemmel işlenmiş, birde dizinin tek kusuru finali..... ben daha fazlada açık vermeyeyim mutlaka izle bence, o dediğim vatandaş için bile izlemeye değer:) ayrıca imd puanına bak o puanları boşa almamış sanırım...hatta finali adam gibi yapsalardı 9.5 dan aşağı değildi...

örnek : toprak sergen google dan bak bir erkekmi kızmı ?:))
Hmm ilk kez duyuyorum. :) Neyse dizideki Toprak karakteri kız. :D