5 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım X-Factor: Star Işığı, Veliaht gibi hayal kırıklığı yaşatmaz. :)

yst fark yaparak zirveyi almış helal acuna total 9.22 reyting ab 8.48 alarak çok rahat:)
3 adam total 5.32 reyting ab 6.62 almış vay be hemde 01:52'de bitmiş çok iyi ya🙂
arka sokaklar 5.69 reytinge ab 3.60'a yükselmiş
eşim bilir total 2.28 ab 1.28 bi zamanlar 7-8 alan yapım şimdi 1-2'ye düşmüş😱

acun zirvede gene
şefkat tepe çok iyi gitmiş dün de süperdi zaten
fatih harbiye de baya iyi gidiyo ama şefkat tepeyi bi türlü geçemedi :d
arka sokaklar bundan fazlasını alamaz zaten miladı doldu
3 adam süper gitmiş eğer eser,ibrahim ve oğuzhan her hafta skeçler hazırlasalar var ya alayı gelse geçemez beyazı falan havada karada geçerler çünkü adamlar çok komik :D

Ben Okan'ın sıkı izleyicisiyim TV8 , Kanal D'de her programı takip ettim şimdi de izliyorum dün gayet iyi bir programdı Okan'ın programlarını daha kaliteli buluyorum Beyaz'dan filan tarzı farklı çünkü.

Bence ileri ki haftalarda iyi konuklar alarak artış yakalayabileceğini düşünüyorum umarım yanılmam. :)
kaliteli :d bırak aga ya adam da komiklik diye bişey yok izlenmiyorda kaçıncı sırada bulamadım bile hele beyazla kıyaslaman komik olmuş :d beyazın onda biri etmez bunu herkes biliyo

3 adam çok iyi başlamış
yst ab de daha düşük beklenen sonuç
fox fatih harbiye yi tutturdu ama lale devrini kaybetti başka güne denemeli diziyi bundan kötü almaz herhalde
bbeb çok kötü etkilenmiş 3 adamdan
veliaht kötü başladı bakalım toparlanacak mı atv bir şarkısın sen i geri koymalı bence
as reyting oalrak kötü olsa da sıralama oalrak iyi bence pt-2 deniyor ama pt-2 de hiç yapamaz bence bu dizi
arkadaş ben seni çözemiyorum ya çekemiyomusun bilerek mi yazıyosun anlamıyorum yoruma bak; yst ab de daha düşük beklenen sonuç
adam total 9 ab 8 almış kaç tane dizi bu reytinglerden fazlasını alıyo iki gruptada fark atmış nolmuş ab de daha düşükse bırakın şu karalama kampanyasını adam reytingi kırıyo senin burda onu karalamaya çalışman komiklikten başka bişey olamaz
acun fark atmış her zamanki gibi zirvede tebrikler diyemiyosun demi
adamı halk seviyo açık ve net kabulleneceksiniz neymiş ab daha düşükmüş Allah Allah total 15 ab 1 olsa nolur merak ettim adam 1. 1. anlatabiliyomuyum zirvede avuntuları bırakın

Son düzenleme:
acun zirvede gene
şefkat tepe çok iyi gitmiş dün de süperdi zaten
fatih harbiye de baya iyi gidiyo ama şefkat tepeyi bi türlü geçemedi :D
arka sokaklar bundan fazlasını alamaz zaten miladı doldu
3 adam süper gitmiş eğer eser,ibrahim ve oğuzhan her hafta skeçler hazırlasalar var ya alayı gelse geçemez beyazı falan havada karada geçerler çünkü adamlar çok komik :D

kaliteli :D bırak aga ya adam da komiklik diye bişey yok izlenmiyorda kaçıncı sırada bulamadım bile hele beyazla kıyaslaman komik olmuş :D beyazın onda biri etmez bunu herkes biliyo

arkadaş ben seni çözemiyorum ya çekemiyomusun bilerek mi yazıyosun anlamıyorum yoruma bak; yst ab de daha düşük beklenen sonuç
adam total 9 ab 8 almış kaç tane dizi bu reytinglerden fazlasını alıyo iki gruptada fark atmış nolmuş ab de daha düşükse bırakın şu karalama kampanyasını adam reytingi kırıyo senin burda onu karalamaya çalışman komiklikten başka bişey olamaz
acun fark atmış her zamanki gibi zirvede tebrikler diyemiyosun demi
adamı halk seviyo açık ve net kabulleneceksiniz neymiş ab daha düşükmüş Allah Allah total 15 ab 1 olsa nolur merak ettim adam 1. 1. anlatabiliyomuyum zirvede avuntuları bırakın
seninle aynı düşünmediğmiz için tartışmayacağım :) acunun eskisi gibi ab de çok iyi oranlar alamsı zor yst ile artık ayrıca ab si düşük dye program kaldırılacak mı diyorm sanki :)

seninle aynı düşünmediğmiz için tartışmayacağım :) acunun eskisi gibi ab de çok iyi oranlar alamsı zor yst ile artık ayrıca ab si düşük dye program kaldırılacak mı diyorm sanki :)
total 10 ab 1 gibi konuşuyosun hem öyle olsa bile nolur hiçbişey aynı düşünemeyiz zaten yeni reyting sistemine göre hala süper böyle yorumları bırak artık saçma çünkü :)

total 10 ab 1 gibi konuşuyosun hem öyle olsa bile nolur hiçbişey aynı düşünemeyiz zaten yeni reyting sistemine göre hala süper böyle yorumları bırak artık saçma çünkü :)
tv de kime senelik 75 milyon verseler bu reytingleri alkır zaten alamazsa o parayı vermezler :D acun reytinginin yüksek tutmak zorunda yani onun için de her türlü yola başvuruyor geçen hafta hadise ağladı programda ama çocuğun başka yarışmaya başka bahane ile katıldığı ortaya çıktı ne tesadüfse artık :) ab grubunun gözünde düşüyor bu hamlelerle

tv de kime senelik 75 milyon verseler bu reytingleri alkır zaten alamazsa o parayı vermezler :D acun reytinginin yüksek tutmak zorunda yani onun için de her türlü yola başvuruyor geçen hafta hadise ağladı programda ama çocuğun başka yarışmaya başka bahane ile katıldığı ortaya çıktı ne tesadüfse artık :) ab grubunun gözünde düşüyor bu hamlelerle
bırak ya ne düşürmesi o sesin ab sini görüyoruz :) senelik 75 milyon verdiği yok o transfer parasıydı ki adam resmen starı zirveye çıkarıyo tek başına yani hakkıdır yeni sistemde fazlasını alamaz zaten bu yıl daha da düştü reytingler daha vadi dışında çift hane gören dizi bile yok

bırak ya ne düşürmesi o sesin ab sini görüyoruz :) senelik 75 milyon verdiği yok o transfer parasıydı ki adam resmen starı zirveye çıkarıyo tek başına yani hakkıdır yeni sistemde fazlasını alamaz zaten bu yıl daha da düştü reytingler daha vadi dışında çift hane gören dizi bile yok
vadi ne alaka şimdi :F o ses yst den daha yeni onda da hileler arttıkça düşer :D

star tv günü çok iyi değerlendirmiş.
acun oranlarını arttırmış ve açık ara zirvede yer almış.
3 adam adı değiştirme işe yaramış gözüküyoR.Bu oranlar star tv için hemde pt2 çok iyi.Bu sezon ne beyazıt öztürk ne okan zirve 3 adamın olur.
arka sokaklar toparlanmış heyecanlı bir bölümdü bakalım haftaya bu oranları alabilecekmi?
şt gayet iyi alıyor smnyoluna göre ab si düşük ama totali gayet iyi.
fatih harbiye çok iyi gidiyor.kanal d zamanında karagülü almamıştı.Şimdi aldığı oranlar malumunuz.Fatih harbiyeyide alacak diye haberler çıkmıştı ama yine fox a gitti bu dizinin de oranları iyi.Knal d çok hata yaptı bu sene çok.Yalan dünyanın 6 reytingine kaldı kala kala.::)
veliaht dediğim gibi boş iş.
ARKADAŞLAR NEDEN ATV TİMSLE ÇALIŞMIYOR BİLEN VARMI?ŞU ANA KADAR HİÇ TİMS DİZİSİNİ ATV DE GÖRMEDİM.FOXTA BİLE YAYINLANDI TİMS DİZİSİ

ne yenisi mübarek insan kaç sene olmuş :kiki: o zaman yeni başlamıştı şimdi olsa uek yi 8 e katlar 5 e böler 4 le çarpar :kiki:
demek ki gerçekten iyi bir iş olsa o ses i bitirebiliyor :F hem ab ye hitap edecek hem eğlendirecek bir şey olursa reytingleri düeşr her zaman :D

star tv günü çok iyi değerlendirmiş.
acun oranlarını arttırmış ve açık ara zirvede yer almış.
3 adam adı değiştirme işe yaramış gözüküyoR.Bu oranlar star tv için hemde pt2 çok iyi.Bu sezon ne beyazıt öztürk ne okan zirve 3 adamın olur.
arka sokaklar toparlanmış heyecanlı bir bölümdü bakalım haftaya bu oranları alabilecekmi?
şt gayet iyi alıyor smnyoluna göre ab si düşük ama totali gayet iyi.
fatih harbiye çok iyi gidiyor.kanal d zamanında karagülü almamıştı.Şimdi aldığı oranlar malumunuz.Fatih harbiyeyide alacak diye haberler çıkmıştı ama yine fox a gitti bu dizinin de oranları iyi.Knal d çok hata yaptı bu sene çok.Yalan dünyanın 6 reytingine kaldı kala kala.::)
veliaht dediğim gibi boş iş.
ARKADAŞLAR NEDEN ATV TİMSLE ÇALIŞMIYOR BİLEN VARMI?ŞU ANA KADAR HİÇ TİMS DİZİSİNİ ATV DE GÖRMEDİM.FOXTA BİLE YAYINLANDI TİMS DİZİSİ

Bence bu sezon içerisinde çalışabilir atv, Tims ile. :)

bazı yorumlar komedi acun ab yüksek aldıgı zaman total totalde yüksek oldugu zaman abcimi oluyorsunuz :D

fark atmıs her zaman ki gibi :)

3+1 Acun Medya Farkıyla Mükemmel Gitmiş 5.32 %24 Share ab 6:22 %31 Share

100 Kişiden 30 u 3 Adam 100 Kisiden 4 ü Makina Kafayı İzlemis Kaynak İrfan Değirmenci twitter

Artık hiçbir yapım o kadar yüksek alamıyor örneğin muhteşem yüzyıl ab de 16 totalde 13 alıyordu yada kurtlar vadisi ab de 12 totalde 16 alıyordu.yani her yapım düşer ama önemli olan birinci olmaktır. acun kaç senedir yayınlanıyor ve hep birinci oldu haftasonları.
yada muhteşem yüzyıl hep 1 oldu ben hiç 2 düştüğünü görmedim maçlar hariç.
ve kvp efsanesi diziyi 7 8 sene önce bıraktım ama hala izleniyor ve 1 oluyor.Buda büyük bir başarı.
Her yapım düşüş yaşar ama sıralama önemlidir.Acun hala birincimi evet o zaman sorun yoktur.

Artık hiçbir yapım o kadar yüksek alamıyor örneğin muhteşem yüzyıl ab de 16 totalde 13 alıyordu yada kurtlar vadisi ab de 12 totalde 16 alıyordu.yani her yapım düşer ama önemli olan birinci olmaktır. acun kaç senedir yayınlanıyor ve hep birinci oldu haftasonları.
yada muhteşem yüzyıl hep 1 oldu ben hiç 2 düştüğünü görmedim maçlar hariç.
ve kvp efsanesi diziyi 7 8 sene önce bıraktım ama hala izleniyor ve 1 oluyor.Buda büyük bir başarı.
Her yapım düşüş yaşar ama sıralama önemlidir.Acun hala birincimi evet o zaman sorun yoktur.
ab yi değerlendirme ölçütü görüyorum ben totali ab sinden 3 reyting hiçbir dizi devam etmemeli BENCE:)
ayrıca acunun hileleri sıktı artık milleti ab izlemiyor gerçekten iyi bir iş gelirse acunu çok rahat geçer :)

3 Adam gerçekten çok iyi gitmiş. Ama O Ses Türkiyenin payı büyük. Ne zaman böyle atılımlar yapsalar bu oranları alabilirler. Aksi taktirde orta düzeyde devam eder.

Beyaz Show da 6 reytingi iyi konuklarla rahatlıkla geçiyordu. Ama 3 Adam bunu skeçlerle başarabilir. :)