5 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okan efsanesi bitmiş durumda.. Bu efsaneyi aslında AGB yarattı o gidince ortada kaldı. Tv8 de aldığı reytingler gerçek reytingleri yemiş.. Aslında samimiyetsiz durumu AGB gidince ortaya çıktı. Adam hem magazini elestirir programda magazinin dibini yapar. Güya sosyalist ve antikapitalist takılır reklamlardan parayı vurur. Cevreci takılır. Gökkafeste oturur. Sonuç 1 reyting bile değil. Okani izleyen kitle artık torun torba sahibi olacak gençlere artık yakalayamiyor. Diğer tarafta her 2dakiya bir espiri düşerken burda Okanin milleti asaglamasini bekleyeceğiz. Kim dayanir buna..

3adam acunun yapmaciligla baslasa da çocukların skecleri esprileri izlenir bişey cikardi Her hafta bu esprileri korursalar skeçler yaparsalar vazgeçilmez olurlar. Çünkü beyazdan daha komik ve daha iyi oyuncular.
Velihat haftaya daha kötü sonuç alır.. Bu bir yarışma mi nedir 3 hafta da da yayından kalkar

Okan Bayülgen'in tanıtımını Show TV fazla yapmadı. Ben gelecek haftalarda daha yüksek reytingler bekliyorum. Dünkü bölüm çok güzeldi. Okan dün baya ahlaklı oyunu oynuyordu TV'de. :J

Okan'ın dönemi de bitmiş artık, bunu anlamış olduk. :)

3 Adam çok iyi sonuçlar elde etmiş özelikle AB grubunda :)

Kim Milyoner Olmak İster bu zorlu günde yine atv'yi idare edecek sonuçlar almayı başarmış. :)

3 adam bu reytingleri fazlasiyla hak ediyor superdi gercekten :F fatih harbiye her 2 grupdada super giden dizilerden tebrikler :ok:

Okan efsanesi bitmiş durumda.. Bu efsaneyi aslında AGB yarattı o gidince ortada kaldı. Tv8 de aldığı reytingler gerçek reytingleri yemiş.. Aslında samimiyetsiz durumu AGB gidince ortaya çıktı. Adam hem magazini elestirir programda magazinin dibini yapar. Güya sosyalist ve antikapitalist takılır reklamlardan parayı vurur. Cevreci takılır. Gökkafeste oturur. Sonuç 1 reyting bile değil. Okani izleyen kitle artık torun torba sahibi olacak gençlere artık yakalayamiyor. Diğer tarafta her 2dakiya bir espiri düşerken burda Okanin milleti asaglamasini bekleyeceğiz. Kim dayanir buna..

3adam acunun yapmaciligla baslasa da çocukların skecleri esprileri izlenir bişey cikardi Her hafta bu esprileri korursalar skeçler yaparsalar vazgeçilmez olurlar. Çünkü beyazdan daha komik ve daha iyi oyuncular.
Velihat haftaya daha kötü sonuç alır.. Bu bir yarışma mi nedir 3 hafta da da yayından kalkar
Ben Okan'ın sıkı izleyicisiyim TV8 , Kanal D'de her programı takip ettim şimdi de izliyorum dün gayet iyi bir programdı Okan'ın programlarını daha kaliteli buluyorum Beyaz'dan filan tarzı farklı çünkü.

Bence ileri ki haftalarda iyi konuklar alarak artış yakalayabileceğini düşünüyorum umarım yanılmam. :)

Yst çok iyi gitmiş. :)

3 Adam müthiş oranlar almış. :D Murat Boz ve 3 Adamın 90lar şarkıları söylemesinden sekeçlere kadar her şey muazzamdı. :) Her hafta böyle olursa ne alâ yoksa Okan'a dönerim.

Bbeb çok kötü.....

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da zirvede yer alarak başarılı sonuçlar elde etmiş.

3 Adam iki grupta da yüksek oranlar alarak başarısını katlamış. Bunda O Ses Türkiye etkisinin payı büyük görünüyor.

Şefkat Tepe totalde yüksek oranlar alırken, Ab grubunda da fena sayılmayacak oranlar almayı başardı.

Fatih Harbiye iki grupta da yüksek oranlar almayı başardı.

Arka Sokaklar iki grupta da ortalama reytingler aldı.

Lale Devri iyice düşüş yaşamaya başladı. Dizi bu reytinglerle bakalım ne kadar devam edebilecek.

Ve son olarak Atv'nin yeni yarışması Veliaht Ab grubunda iyi giderken, totalde daha düşük gitti.

Veliaht hayal kırıklığı olmuş sanırım... Bakalım ilerleyen haftalarda durumu ne olacak...

Ayrıca eskiden Show'da olan şarkı yarışmasını evirmişler çevirmişler orijinal türk formatı diye yutturmaya çalışıyolar. :)))))

Biz de yedik. :F

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da rahat bir şekilde zirveyi almayı başarmış. Özellikle total oranlarında ciddi bir yükseliş söz konusu.

3 Adam bir Acun mucizesi gerçekten. İki grupta da süper gitmiş. Bakalım haftaya da alabilecek mi bu oranları?

Arka Sokaklar totalde iyi bir yükseliş yakalamış.

Şefkat Tepe ve Fatih Harbiye yine çok iyi oranlar almayı sürdürmüşler.

Veliaht ab grubunda fena gitmemiş. Beklemiyordum gerçekten ama haftaya düşer bence.

Lale Devri ne iyi ne kötü. Dizi sezon sonunda final yapacaktır.

Ben Okan'ın sıkı izleyicisiyim TV8 , Kanal D'de her programı takip ettim şimdi de izliyorum dün gayet iyi bir programdı Okan'ın programlarını daha kaliteli buluyorum Beyaz'dan filan tarzı farklı çünkü.

Bence ileri ki haftalarda iyi konuklar alarak artış yakalayabileceğini düşünüyorum umarım yanılmam. :)
Neyi kaliteli olmayan espri mi konuşamayan konuklari mi fikirleri mi kaliteli. Araya koyduğu görüntüler mi espri yapacam diye stüdyoda donanması mi bagirmaktan öteye gidemeyen hezeyanlari...

Okan fazlasıyla sıkıcı işte buyuzden eğlenceli bişey bulunca millet Okanin yüzüne bile bakmamis. Acun çocuklara iyi komedi editörleri bulmussa olana kimse bakmaz

Yetenek Sizsiniz yine zirvede yer almayı bilmiş
Şefkat Tepe'yi Samanyolu Tv geç saatlere kadar uzatsa 1. bile olabilir
Fatih Harbiye iyi gitmiş
Veliaht vasat

3 adam çok iyi başlamış
yst ab de daha düşük beklenen sonuç
fox fatih harbiye yi tutturdu ama lale devrini kaybetti başka güne denemeli diziyi bundan kötü almaz herhalde
bbeb çok kötü etkilenmiş 3 adamdan
veliaht kötü başladı bakalım toparlanacak mı atv bir şarkısın sen i geri koymalı bence
as reyting oalrak kötü olsa da sıralama oalrak iyi bence pt-2 deniyor ama pt-2 de hiç yapamaz bence bu dizi