Reklam olmasada huzuru geçemicek gibi çünkü 9 a dayandı
Huzur Sokagi A/B grubunda da bir sürpriz yapabilir bence
Reklam olmasada huzuru geçemicek gibi çünkü 9 a dayandı
Ben de hiç izlemedim dediğin halde espirilere gülmediğini anlayacak kadar izlediğin için seni tebrik ediyorumYalan dünyadaki esprilere gülen varsa tebrik ediyorum
A/B halkı gerçekten kaliteden anlıyor. Pis Yedilinin totalde daha fazla çıkmasından anlamak mümkün zaten. Yalan Dünya kaliteli bir komedi. Totalde de en azından Pis Yediliden daha fazla izlenmeyi hakediyor
21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 8.82 , 2) SHOW: 4.9 , 3) STAR: 4.59 , 4) KANALD: 3.94 , 5) STV: 2.03
Yalan Dünya reklamdaydı
Yalan Dünya A/B`de 11 reyting almış anlıkta.
Huzur Sokagi A/B grubunda da bir sürpriz yapabilir bence
21.15-21.30 arası reklamda olduğunu söylediğim mesajı bul mesajlarını zoraki olsa da beğenirim. Bir 15 dakika reklamda oluyor, Bir 15 dakika olmuyor. Bunda anlamayacak ya da anlamak istemeyecek ne var ki? Mesela bu anlıkta reklamsız oldu.bu yalan dünyada bir türlü reklamdan çıkmadı gitti.)))
revanıa bakan yalan dünya yerine kanal d reklamaları yayınlıyor araya yalan dünyayı koyuyor sanacak))))
Reyting solucanı söyledi
Reyting solucanı söyledi
İnanıyorum demedim. Zaten sonunda koyduğum gülücük inanmadığımın göstergesi
İşine gelince inanıyon ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?