5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyazsoyyy, emir'in yolu'nun yükselisini neye bagliyorsun??

vallahi izlemiyorum . muhtemelen senaryo düzelmiştir. çünkü sırf hazal kaya gittiği için emirin yolu düşmedi. senaryo berbattı ondan düştü. tabi seyirci zamanla haalı unutuyor yeni aşklara yelken açacaktır. ama asla eski günlerine geri dönmeyecekler

vallahi izlemiyorum . muhtemelen senaryo düzelmiştir. çünkü sırf hazal kaya gittiği için emirin yolu düşmedi. senaryo berbattı ondan düştü. tabi seyirci zamanla haalı unutuyor yeni aşklara yelken açacaktır. ama asla eski günlerine geri dönmeyecekler

Yarin ilk 3'te olur mu sence ?

Huzur Sokağı dinimizle ilgili olabilir ama hiç beğenmedim klasik 2 kız 1 erkeğe aşık olur falan filan

yalan dünya yerlerde sürünüyor,bazıları bunu gizlemek için reklamda deyip duruyor..dizi ortada,pis yedili bile onu geçiyor...nerde avrupa yakası nerede yalan dünya.. bu dizi gülse birsel efsanesinin sonu olacak..bazıları hala zorla seyretmeye çalışıyor..

21.15-21.30 arası reklamda olduğunu söylediğim mesajı bul mesajlarını zoraki olsa da beğenirim. Bir 15 dakika reklamda oluyor, Bir 15 dakika olmuyor. Bunda anlamayacak ya da anlamak istemeyecek ne var ki? Mesela bu anlıkta reklamsız oldu.

ya seni okudugumda iki mesajında biri yalan dünya reklamda diyonda ondan dedim :))) zaten mesajımda anlamamışın bir ironi var. tabi senin için basit kaçtıgından anlamamış olabilirsin nede olsa yalan dnyadaki olmayan espirileri bilem anlıyon :)))))))
yalan dünya reytingi düşük çıktı ondan rekalmdadır dedim :))))

AFK de reklam şu anda ve bitecek. Çok iyi oranlar almayı başarmış dizi