5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar onu bunu bilmem izleneçek dizi şubat manyak bi senarya ve çekiciliği var bence aksiyon gerilim aşk kurgu bence mükemmel ezel-ucurum-suskunlardan sonra etkilendiğim dizilerden biri

A/B halkı gerçekten kaliteden anlıyor. Pis Yedilinin totalde daha fazla çıkmasından anlamak mümkün zaten. Yalan Dünya kaliteli bir komedi. Totalde de en azından Pis Yediliden daha fazla izlenmeyi hakediyor

Televizyon analizcisi ve dizi doktoru Oya Dogan, diziyi izlerken çok sıkıldıgını ve esprileri hiç komik bulmadigini belirtti :)

Yalan dünya mı kaliteli :d :d aşırı abartılı karakterler tuhaf tuhaf konuşmalar pis yediliden farkı yok

Yarin reytinglerde Emir'in Yolu ve Dila hanim arasinda fark çok fazla olmaz..

Televizyon analizcisi ve dizi doktoru Oya Dogan, diziyi izlerken çok sıkıldıgını ve esprileri hiç komik bulmadigini belirtti :)
Herkesin şahsi fikri. Dizi doktoru kelimesini de doğru bulmadım açıkcası. Hangi diziyi iyleştirmiş ki, doktor olsun?

Tamam. Pis Yedili ile Yalan Dünyanın kalite farkını görmediğin için teşekkürler

Beyazsoy dediğim gibi Esprileri daha çok A/B halkı, yani eğitimli halk anlıyor. O yüzden orada açık ara birinci. Boşuna kafa yorma kısacası :)

evet haklısın öyle agır espiriler var analamıyorum. örnek anlamadıgımız bir espiri

oyuncu1: duymadım görmedim
oyuncu2 ozaman size göz kulak olalım
ne yaparsın kapasite meselesi :)))))))))

Yalan dünyadaki esprilere gülen varsa tebrik ediyorum :D