Ben sana güveniyorum .Haksız yere ceza vermezsin
Geldiğimden beri biriside bana bu lafı söyledi ya ölsem bile gam yemem artık
Ben sana güveniyorum .Haksız yere ceza vermezsin
Geldiğimden beri biriside bana bu lafı söyledi ya ölsem bile gam yemem artık
Ağlıyorum sevinçten 😛
Döndüğümden beri her cezadan ben sorumlu oluyordum gerilim yaşıyordum ama boşunaymış vallaBanlı olmasam zaten geldiğinde sana ilk gün söylerdim
Döndüğümden beri her cezadan ben sorumlu oluyordum gerilim yaşıyordum ama boşunaymış valla
Vay be gitmek yaramış sana valla sen böyle değildin önceden
aga boş yere cezalar verdi o kadar şimdi kendini haklı sancak fazla övmeSizin yani eskilerin kıymetini anladım .Neferet yaşınla bizimle dalga geçmiş olabilir ama yönetimdeki ve tavırları ile sevdiğim insandı .Prncss senide severdim sana eskidende böyledim
Aga gerçek diyorum eskileri özledim .Yönetim çok ama çok iyidi baksana Forum Yönetimi kimse sen konuşma dememle ceza puanı verdi .Neferian,Bedbaht bunlar dışında eskilerle çok iyi anlaşırımaga boş yere cezalar verdi o kadar şimdi kendini haklı sancak fazla övme
Aga gerçek diyorum eskileri özledim .Yönetim çok ama çok iyidi baksana Forum Yönetimi kimse sen konuşma dememle ceza puanı verdi
Sizin yani eskilerin kıymetini anladım .Neferet yaşınla bizimle dalga geçmiş olabilir ama yönetimdeki ve tavırları ile sevdiğim insandı .Prncss senide severdim sana eskidende böyledim
Eskiden seninle sorunum olmadı inşallah olmazda .Ben 5 ay sonra geri geldiğim için pek fazla misafir olarak foruma bakmadığım için nasıl ceza veriyorsun bilemiyorumBak Alper beni önceden tanıyor hiç alakam yok yani melek gibi yöneticiydim ben ya hala öyleyim günahımı alıyorsunuz
- - - Ekleme - - -
Dalga geçti ama anlamadık oda bi başarı
Olmaz olmaz çok güzel ceza veriyorum takılma bence o kısma hem sen banlasanda birşey olmaz dedin zaten boşver 😛Eskiden seninle sorunum olmadı inşallah olmazda .Ben 5 ay sonra geri geldiğim için pek fazla misafir olarak foruma bakmadığım için nasıl ceza veriyorsun bilemiyorum
Olmaz olmaz çok güzel ceza veriyorum takılma bence o kısma hem sen banlasanda birşey olmaz dedin zaten boşver 😛
Görelim tamam ama artık cezaları kim verirse versin Forum Yönetimi yazıyor deşifre olmam kolay kolay
Çok iyi olmuş .Bende sabahtan beri bu kim diyorumYok yeni sistem bu ortak karar verip cezayı bir kişi verince suç ona kalıyordu hep. Bizde bu çözümü bulduk daha iyi oldu bence cezalarda otomatik olarak Forum Yönetimi devreye giriyor