5 Ayın Sonunda Favori Forumum.Netteyim-AlemTo

Sizin yani eskilerin kıymetini anladım :D.Neferet yaşınla bizimle dalga geçmiş olabilir ama yönetimdeki ve tavırları ile sevdiğim insandı :D.Prncss senide severdim sana eskidende böyledim :D
aga boş yere cezalar verdi o kadar şimdi kendini haklı sancak fazla övme :d

aga boş yere cezalar verdi o kadar şimdi kendini haklı sancak fazla övme :d
Aga gerçek diyorum eskileri özledim :D .Yönetim çok ama çok iyidi baksana Forum Yönetimi kimse sen konuşma dememle ceza puanı verdi :D.Neferian,Bedbaht bunlar dışında eskilerle çok iyi anlaşırım

Bak Alper beni önceden tanıyor hiç alakam yok yani melek gibi yöneticiydim ben ya hala öyleyim günahımı alıyorsunuz :d

- - - Ekleme - - -

Sizin yani eskilerin kıymetini anladım :D.Neferet yaşınla bizimle dalga geçmiş olabilir ama yönetimdeki ve tavırları ile sevdiğim insandı :D.Prncss senide severdim sana eskidende böyledim :D

Dalga geçti ama anlamadık oda bi başarı :D

Bak Alper beni önceden tanıyor hiç alakam yok yani melek gibi yöneticiydim ben ya hala öyleyim günahımı alıyorsunuz :d

- - - Ekleme - - -

Dalga geçti ama anlamadık oda bi başarı :D
Eskiden seninle sorunum olmadı inşallah olmazda .Ben 5 ay sonra geri geldiğim için pek fazla misafir olarak foruma bakmadığım için nasıl ceza veriyorsun bilemiyorum :D

Eskiden seninle sorunum olmadı inşallah olmazda .Ben 5 ay sonra geri geldiğim için pek fazla misafir olarak foruma bakmadığım için nasıl ceza veriyorsun bilemiyorum :D
Olmaz olmaz çok güzel ceza veriyorum takılma bence o kısma hem sen banlasanda birşey olmaz dedin zaten boşver 😛

Görelim tamam ama artık cezaları kim verirse versin Forum Yönetimi yazıyor deşifre olmam kolay kolay :D

Yok yeni sistem bu ortak karar verip cezayı bir kişi verince suç ona kalıyordu hep. Bizde bu çözümü bulduk daha iyi oldu bence cezalarda otomatik olarak Forum Yönetimi devreye giriyor :D