capslock nerde ya dün msn cam açarız bu gün için dedim ona foruma girdiği yok nerde bu cocuk
ban yemiş aga
capslock nerde ya dün msn cam açarız bu gün için dedim ona foruma girdiği yok nerde bu cocuk
.d benim eski takıldığım xat chat yerinde olsaydıı küfür kapışamları yapardık orda günlerce ayalrca pro vs hatırlıyorum tanımıyorki beni
Arkadaştan aylar önce üye olmama ragmen çaylak üye benmişim, q harfini özenle kullanan kişi, Türkçesine hayranım özellikle, "camı aç len" kelimesiyle nam salmış üye, top15'den ittiğim için laf yemiştim o zamanlar
Neferetinde gelmesini isterim ondan haber yok mu?
Gitsemde gelirim merak etme
Neferetinde gelmesini isterim ondan haber yok mu?
Top 15 başarısı filan değildi 😉 çok iyi hatırlıyorum OzaN admine dedim işgal etti diye adminde top 15 konusundaki böyle senin açtığın konuları kaldırdı .Ben sana başarısızsın demiyorum o senin dediğin konulardan pek anlamam ben sana dedim ki Top 15 bölümünü işgal etme diye çok laf attıkça birbirimeze bende burada değil face,twit ,msn farketmez gel dedim .Bana yazılan hakaret sayılabilecek mesajlar tamamen hafta sonu yayınlanan top15 başarı sırasıyla alakalıydı ve OzaN adminin oyun konularının normal ana sayfada görülmemesini ve günlük konu sınırını ben bu işleri bıraktığım veya bıraktığım zamana yakın bir zamanda kural olarak konduğunu belirtmek isterim, OzaN adminin benim aleyhime herhangi bir yorumun olduğunu düşünmüyorum, çünkü eminlik derecesi vardır bazı durumların, bu saatten sonra kim ne yapmış kim ne etmiş beni pek ilgilendirmiyor.
Eskilerin dönmesini çok ama çok istiyorum
O tamamen bıraktı uzun zamandır yok forumda. Dönmeyi düşünmüyor sanırım ben hiç haber almadım gittiğinden beri
Top 15 başarısı filan değildi 😉 çok iyi hatırlıyorum OzaN admine dedim işgal etti diye adminde top 15 konusundaki böyle senin açtığın konuları kaldırdı .Ben sana başarısızsın demiyorum o senin dediğin konulardan pek anlamam ben sana dedim ki Top 15 bölümünü işgal etme diye çok laf attıkça birbirimeze bende burada değil face,twit ,msn farketmez gel dedim .
Forumda değilde msnde veya facede küfür etmekte daha iyi başarı elde ediyorsun sanırım? Kopyala yapıştır konularım ile forum tarihinde en iyi hit kazananlarda ilk 30'da bulunma nedenim de farklı bir sebepten ötürüdür heralde. Yani senin gereksiz dediğin konularla top15'i işgal ettim, ama ben nedense o tarihleri biraz daha farklı hatırlıyorum, o zamanlar konuların panelde çıkıyormu diye kontrol etmedim ama ben bu işleri bıraktığımda sanırım neferian tarafından günlük limit getirildi bir konuşalım şu konuyu diye mesaj geldi hatırlıyorum, her neyse dediğim gibi geçtiğimiz sene ki olayları kendi adıma daha fazla deşme işleminde bulunmayacağım.
Kralemçi ve Neferet dönse tamamdırBazen geliyor eski yöneticiler veya üyeler ben döndüğümden beri arttı bu oran ama sadece zaman geçirip gidiyorlar normal üyeler gibi belki tatil olduğu için daha çok gelirler artık bilmiyorum
@takas AlemTo da biliyor zaten yanlış yaptığını normal bir şekilde istememiş msn'i
Kralemçi ve Neferet dönse tamamdır
Ben sana ne diyorum ben senin böyle foruma katkı yapacağını bilsem fazla uzatmazdım .Kaan sen hep gösteriyorsun benim konuşmaları ama birazda sende bana karşı yazdığın kışkırtıcı mesajları göster 10 yaşında ilkokul çocuğu vs bende sonra sinir belli süreden sonra koptu .Bu konu çok ama çok eski bir konu uzatmaya gerek yokTop 15 başarısı filan değildi 😉 çok iyi hatırlıyorum OzaN admine dedim işgal etti diye adminde top 15 konusundaki böyle senin açtığın konuları kaldırdı .Ben sana başarısızsın demiyorum o senin dediğin konulardan pek anlamam ben sana dedim ki Top 15 bölümünü işgal etme diye çok laf attıkça birbirimeze bende burada değil face,twit ,msn farketmez gel dedim .
Forumda değilde msnde veya facede küfür etmekte daha iyi başarı elde ediyorsun sanırım? Kopyala yapıştır konularım ile forum tarihinde en iyi hit kazananlarda ilk 30'da bulunma nedenim de farklı bir sebepten ötürüdür heralde. Yani senin gereksiz dediğin konularla top15'i işgal ettim, ama ben nedense o tarihleri biraz daha farklı hatırlıyorum, o zamanlar konuların panelde çıkıyormu diye kontrol etmedim ama ben bu işleri bıraktığımda sanırım neferian tarafından günlük limit getirildi bir konuşalım şu konuyu diye mesaj geldi hatırlıyorum, her neyse dediğim gibi geçtiğimiz sene ki olayları kendi adıma daha fazla deşme işleminde bulunmayacağım.
- - - Ekleme - - -
Tartışma çıkmaz sadece konuşuyoruz .
Valla Emir ben yokken gitmiş Doğan zaten gitmişti oda gelmemiş
- - - Ekleme - - -
Ayrıca tartışma çıkartmayın 😱
Çıkarsa burdayım yani ona göre uyarı veriyorum önden 😛
Hoşgeldin iyi forumlar dilerim
Cezayı sen vereceksen sorun yok
- - - Ekleme - - -
Eyvallah aga