Final sezonundan umudumuzu koruyalım bakmaİmdbden bakım dicem de spoiler yemiş olcam
Final sezonundan umudumuzu koruyalım bakmaİmdbden bakım dicem de spoiler yemiş olcam
İşte artık bakmıyorumFinal sezonundan umudumuzu koruyalım bakmaSenin yüünden jessicada zihin okuyan adamın gelmesine şaşıramamıstım hemen söylemiştin bakıp gelecek diye@Harunnn60
Nasıl bir şok yaşattıysan işteİşte artık bakmıyorumiyi unutmamaşin
Kimse Bilmez veya Şampiyon izleyip her hafta 2-3 saatimi çöpe atmaktan iyidir.Aaa bir sohbetimiz olmustu senle @Aserat izlemeye vakit kaybı listelerini yapıyor diye büyük sevap ayoll@serhatt @Forumdash @xemrexxx
İzlemediğim şeyleri nasıl değerlendireyim onu izah edersen öyle yapayım bir dahaki sefere. Her seferinde özellikle belirtiyorum izlediğim yapımlarla olacağını.Yok bir şey atmadım zaten merak etme, sonuçta kendi içerisinde değerlendirmiş kıymetli zamanını ayırmış. Sadece TV ödülleri altında kendi izlediklerine ödül dağıtması garip.Zaten kendi çalıp kendi oynuyor yani bu nasıl bir merci, nasıl bir ödül? Hayır köşe yazısı gibi bir şey yapsa anlarım da böyle komik yani, hatta komik de değil sinir bozucu yani kusura bakma Eray dost acı söyler.@Aserat
İlk ödülü görür görmez kaçtım sincap gibi@xemrexxx @Silinmiş Üye @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt @serhatt @ozgur2113 @dreamy @xBUGRAx
ben hala bölümü tamamlamadımAvrupa yakası ayağına bize jest sosyete izlettirdi @Aserat@Forumdash @serhatt @Silinmiş Üye @xemrexxx
Narsistlik derken? Ben bunu eğlencesine yapıyorum. Bu tarz ödül ve adaylık olayları hoşuma gittiği için için her sene yapıp paylaşıyorum. Sadece sevdiğim için yapıyorum ve elimden geldiği kadar devam etmek istiyorum. Açıkçası ben çok isterim herkesin böyle şeyler yapmasını. Ki zaten köşe yazısı bölümüne açıyorum ki öznel bir şey olduğu iyice anlaşılsın. Kimseye bir şey dayattığım falan da yok. Fikirlerine değer veriyorum ama böyle yapan her insanı narsist diye damgalayacaksak işimiz var.TV ödülleri adı altında sadece izlediğin şeylere ödül dağıtmak ve tek başına adayları belirleyip, ödülü vermenin ne kadar narsist bir şey olduğunu gör diye diyorum da hala farkında değilsin. Birak aday falan koymayı direk köşe yazısı tarzında yap o zaman en azından kendi fikrine katılıp katılmadığımi ifade edebilirdim.
Ben de yapıcam finallerden sonra canım çektiNarsistlik derken? Ben bunu eğlencesine yapıyorum. Bu tarz ödül ve adaylık olayları hoşuma gittiği için için her sene yapıp paylaşıyorum. Sadece sevdiğim için yapıyorum ve elimden geldiği kadar devam etmek istiyorum. Açıkçası ben çok isterim herkesin böyle şeyler yapmasını. Ki zaten köşe yazısı bölümüne açıyorum ki öznel bir şey olduğu iyice anlaşılsın. Kimseye bir şey dayattığım falan da yok. Fikirlerine değer veriyorum ama böyle yapan her insanı narsist diye damgalayacaksak işimiz var.
Bu yazılara başlarken isteklerimden biri de buydu ama (haklı olarak) yapmak kolay olmadığı için kimse yanaşmamıştı bugüne kadar. Çok güzel olur merakla bekliyorum.Ben de yapıcam finallerden sonra canım çekti
Avlu? Jet Sosyete?BAH dışında rezalet bir liste.
Aaa bu konuda @Aserat haklı kusura bakma cnmben hala bölümü tamamlamadım
@xemrexxx sülümanı bulusturucak tekrar bizi ozaman ortak hareket ederizKimse Bilmez veya Şampiyon izleyip her hafta 2-3 saatimi çöpe atmaktan iyidir.
İzlemediğim şeyleri nasıl değerlendireyim onu izah edersen öyle yapayım bir dahaki sefere. Her seferinde özellikle belirtiyorum izlediğim yapımlarla olacağını.
Niyeymiş o 😱Aaa bu konuda @Aserat haklı kusura bakma cnm@Forumdash
Senin yüzünden jest sosyete ile alakalı ona hak veriyorum
izliycen mi yeni dizisini
Bakacaz sen bakmıcanmıizliycen mi yeni dizisini
Bakacam da sen bakma lütfenBakacaz sen bakmıcanmı
Yarısından çoğunu izledim
Ne sevinmesi, ikinizde uğursuzsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?