HHHAAHH iyi dedin ayolBuluda istediğin kadar izle isterse 10 yıl devam etsin tv de gözümüze görünmesin yeter![]()
![]()
![]()
HHHAAHH iyi dedin ayolBuluda istediğin kadar izle isterse 10 yıl devam etsin tv de gözümüze görünmesin yeter![]()
![]()
![]()
Blu'da yayınlanmayacak canım sallayarak laf atmayalım.Buluda istediğin kadar izle isterse 10 yıl devam etsin tv de gözümüze görünmesin yeter![]()
![]()
![]()
Blu'da yayınlanmayacak canım sallayarak laf atmayalım.![]()
Nete geçmedimi onlar yoksa tamamen mi kaybolacaklarHHHAAHH iyi dedin ayol![]()
bu gidişle geçemiyeceklerNete geçmedimi onlar yoksa tamamen mi kaybolacaklar![]()
![]()
![]()
En son Puhu’yla görüşülüyor diye haber çıktı yani karıştırdığın için dedim.Nete geçmedimi onlar yoksa tamamen mi kaybolacaklar![]()
![]()
![]()
En son Puhu’yla görüşülüyor diye haber çıktı yani karıştırdığın için dedim.![]()
Aaa evet oydubu gidişle geçemiyecekler![]()
Aaa evet oyduBen okadar insafsız değilim tamamen kaybolmasınlar tv de gözümüz görmesin yeter nette Aserat yaşlanana kadar izlesin
![]()
![]()
![]()
Aaa evet oyduBen okadar insafsız değilim tamamen kaybolmasınlar tv de gözümüz görmesin yeter nette Aserat yaşlanana kadar izlesin
![]()
![]()
![]()
Şu serhatt paçozunun icabına bir şekilde bak artık yoksa elimden kaza çıkacak.bu gidişle geçemiyecekler![]()
Ecünnü avlama ortağıma dokundurtmam @serhattŞu serhatt paçozunun icabına bir şekilde bak artık yoksa elimden kaza çıkacak.![]()
hahaahah sen benimle baş edebileceğini mi sandın, zavallıŞu serhatt paçozunun icabına bir şekilde bak artık yoksa elimden kaza çıkacak.![]()
Hadsizlere hadlerini ne de güzel bildiriyon bacım ağzına sağlık
Biraz daha konuşursan adının üstünde bir çizgi olacak tatlım.hahaahah sen benimle baş edebileceğini mi sandın, zavallı@Çiğdem
Biraz daha konuşursan adının üstünde bir çizgi olacak tatlım.![]()
Ha şöyle kıvama gel biraz.
o çizgi atılmasın üzerime diye bu yumuşama yoksa bişey değişmiş değilHa şöyle kıvama gel biraz.![]()
Yetkinin kimde olduğunu unutmaman güzel.o çizgi atılmasın üzerime diye bu yumuşama yoksa bişey değişmiş değil![]()
Yetkinin kimde olduğunu unutmaman güzel.![]()
O zaman yetiş ve gör.Konudaki Berk & Mahur sahnesi This Is Us’ta ağladığım iki veya üç sahneden biridir kapaktan anladım hemen. O duyguyu geçirip geçirmediklerini şimdiden merak ettim.![]()
Bilemiyorum 32 bölümü daha var Avlu’nun her bölüm de 2.5 saatO zaman yetiş ve gör.![]()